Viikko 4: Pakkaskelejä..

24.1.2014

Perjantai-iltana käytännönlinjan pojat järjestivät ohjelmaillan, jota vietimme jäällä luistellen, lämmintä mehua juoden ja nuotion lämmöstä nauttien. Pojat olivat muotoilleet roihuista jäälle suuren sydämen.

IMG_0612
 Lauantain aiheena oli opon- ja oppimistehtävien päivä. Osa opiskelijoista piti ammattiesitelmiä toisilleen. Lisäksi teimme projekteja ja pelailimme jäällä.  Illalla oli vielä sählyottelu vanhoja opistolaisia vastaan.

 IMG_0697

Sunnuntaina saimme kuulla SRK:sta, josta kävi meille kertomassa Pekka Kainua. Ympäristölautakunta oli järjestänyt ohjelmaa iltapäivälle, mm. ulkoilua ja toimintaradan.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan todella mukava.

IMG_0825

 Maanantaina lellit lähtivät yöksi metsään harjoittelemaan pakkasessa yöpymistä ja talvioloissa toimimista. Illalla oli lentopallo-ottelu Kokkolassa opiskelevia entisiä opistolaisia vastaan. Kuraattori keksi illaksi opiskelijoille tekemistä piilottamalla pingispalloja opistolle. Pallon löytäjä osallistui arvontaan, jossa palkintona oli mm. illalle tunti lisää vierailuaikaa toisessa solussa.

Torstai-iltana pidimme oman väen keskusteluillan ja keskustelua riitti pitkälle iltaan. Keskustelimme kysymyslaatikkoon tulleiden kysymysten pohjalta. Ilta oli todella antoisa ja keskustelua herättävä.

IMG_0769

Viikko on mennyt nopeasti ja lähdemme viikonloppulomalle iloisin mielin. Palaamme taas maanantaina takaisin opistolle erittäin hyvin levänneinä.

Karoliina ja Niilo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.