Viikko 4: Pakkaskelejä..

24.1.2014

Perjantai-iltana käytännönlinjan pojat järjestivät ohjelmaillan, jota vietimme jäällä luistellen, lämmintä mehua juoden ja nuotion lämmöstä nauttien. Pojat olivat muotoilleet roihuista jäälle suuren sydämen.

IMG_0612
 Lauantain aiheena oli opon- ja oppimistehtävien päivä. Osa opiskelijoista piti ammattiesitelmiä toisilleen. Lisäksi teimme projekteja ja pelailimme jäällä.  Illalla oli vielä sählyottelu vanhoja opistolaisia vastaan.

 IMG_0697

Sunnuntaina saimme kuulla SRK:sta, josta kävi meille kertomassa Pekka Kainua. Ympäristölautakunta oli järjestänyt ohjelmaa iltapäivälle, mm. ulkoilua ja toimintaradan.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan todella mukava.

IMG_0825

 Maanantaina lellit lähtivät yöksi metsään harjoittelemaan pakkasessa yöpymistä ja talvioloissa toimimista. Illalla oli lentopallo-ottelu Kokkolassa opiskelevia entisiä opistolaisia vastaan. Kuraattori keksi illaksi opiskelijoille tekemistä piilottamalla pingispalloja opistolle. Pallon löytäjä osallistui arvontaan, jossa palkintona oli mm. illalle tunti lisää vierailuaikaa toisessa solussa.

Torstai-iltana pidimme oman väen keskusteluillan ja keskustelua riitti pitkälle iltaan. Keskustelimme kysymyslaatikkoon tulleiden kysymysten pohjalta. Ilta oli todella antoisa ja keskustelua herättävä.

IMG_0769

Viikko on mennyt nopeasti ja lähdemme viikonloppulomalle iloisin mielin. Palaamme taas maanantaina takaisin opistolle erittäin hyvin levänneinä.

Karoliina ja Niilo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.