Viikko 4: Pakkaskelejä..

24.1.2014

Perjantai-iltana käytännönlinjan pojat järjestivät ohjelmaillan, jota vietimme jäällä luistellen, lämmintä mehua juoden ja nuotion lämmöstä nauttien. Pojat olivat muotoilleet roihuista jäälle suuren sydämen.

IMG_0612
 Lauantain aiheena oli opon- ja oppimistehtävien päivä. Osa opiskelijoista piti ammattiesitelmiä toisilleen. Lisäksi teimme projekteja ja pelailimme jäällä.  Illalla oli vielä sählyottelu vanhoja opistolaisia vastaan.

 IMG_0697

Sunnuntaina saimme kuulla SRK:sta, josta kävi meille kertomassa Pekka Kainua. Ympäristölautakunta oli järjestänyt ohjelmaa iltapäivälle, mm. ulkoilua ja toimintaradan.

Viikonloppu oli kokonaisuudessaan todella mukava.

IMG_0825

 Maanantaina lellit lähtivät yöksi metsään harjoittelemaan pakkasessa yöpymistä ja talvioloissa toimimista. Illalla oli lentopallo-ottelu Kokkolassa opiskelevia entisiä opistolaisia vastaan. Kuraattori keksi illaksi opiskelijoille tekemistä piilottamalla pingispalloja opistolle. Pallon löytäjä osallistui arvontaan, jossa palkintona oli mm. illalle tunti lisää vierailuaikaa toisessa solussa.

Torstai-iltana pidimme oman väen keskusteluillan ja keskustelua riitti pitkälle iltaan. Keskustelimme kysymyslaatikkoon tulleiden kysymysten pohjalta. Ilta oli todella antoisa ja keskustelua herättävä.

IMG_0769

Viikko on mennyt nopeasti ja lähdemme viikonloppulomalle iloisin mielin. Palaamme taas maanantaina takaisin opistolle erittäin hyvin levänneinä.

Karoliina ja Niilo

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.