Viikko 4: Opistoesittelyitä ja hyviä ulkojäitä

24.1.2020

Sunnuntaiaamuna heräsimme noin kymmenen aikoihin runsaammalle aamupalle ja lähdimme reissuun. Tiedossa oli siis matka opistoesittelyihin Kannukseen ja Kokkolaan. Bussimatka sujui rattoisasti osalla nukkuen, toisilla laulaen. Perille päästyämme kertasimme esittelyn ohjelman ja avasimme ääntä. Esittelyt sujuivat hyvin pitkäkestoisesta seisomisesta huolimatta. Hyvää palautetta tuli monesta suunnasta, mikä lämmitti mieliä.

Tiistaina Tipula B:ssä järjestettiin ranskisilta muille opistolaisille. Tarjolla oli ranskiksia, dippiä, limsaa ja suklaapaloja. Ranskikset maistuivat ja opistolaisia pöydät täynnä. Lopuksi pidettiin vielä pienimuotoinen iltakylä.

Keskiviikkona sää oli erityisen hieno ja aurinkoinen. Pieni pakkanen lumettomassa talvessa teki järven jäästä loistavan ulkoilupaikan. Opistolaiset viihtyivät jäillä niin vapaa-ajalla kuin oppitunneillakin.

Torstaina vietettiin kämppien pukeutumis-teemapäivää, jolloin kämpät saivat pukeutua huvittaviin asuihin. Asuja oli laidasta laitaan; esimerkiksi seitsemän pientä kääpiötä ja raksamihet. Voittaja-asu oli kuitenkin Suomalaiset turistit rantalomalla-asu, siinä oltiinkin panostettu. Illalla oli liikuntalautakunnan ohjelmailta, jossa oli kämppien välinen sähly rankkarikisa. Voittona saivat saunaillan uudessa Elsalan saunassa saunalimsojen kera.

Osa opistolaisista on käynyt kiertämässä lähipaikkakunnilla esittelemässä opistoa. Ilmassa on leijaillut myös pientä väsymystä, joka onkin aika tuttua välillä aina jakson toisella viikolla. Viikko oli yhteenvetona rento ja mukava.

Isäntä Topias Tornberg ja emäntä Kiia Hintsala

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.