Viikko 39: Opistosyksyä

27.9.2013

Maanantaina palasimme taas kolmannelta lomalta iloisina opistokotiimme. Vastassa meitä odotti tutut opistoystävät ja opettajat.

opistoblogiin 038

Tiistaina moni tyttö sai odottaa jännittyneenä säbäjoukkueeseen pääsyä. Huikea joukkue siitä saatiinkin aikaiseksi. Samana päivänä myös tukioppilaat äänestettiin.

Saimme torstaina vieraita Pihtiputaalta. Kamarikuoro esitti heille pari laulua. Samana iltana oli taas luvassa soluvierailut.opistoblogiin 007

Täällä opistossa yhteishenki paranee päiväpäivältä. Sen huomaa iloisista opiskelijoista ja henkilökunnasta. Ilmat kylmenevät ja syyssateet tulevat kovaa vauhtia. Mieltä kuitenkin lämmittää tuttu ja turvallinen opistokoti.
opistoblogiin 011

Lauantaina on luvassa Räisälänmäen maraton. Saamme viimevuotisia opistolaisia ja muitakin vieraita mukaan juoksemaan. Myöhemmin illalla on luvassa poikien salibandy peli Kajaanista tulevaa nuorten haastejoukkuetta vastaan. Jännittyneenä jäämme odottamaan, miten käy.

Viikko on vierähtänyt todella nopeasti. On ollut erittäin antoisaa vierailla eri soluissa. Meidät on otettu iloisesti ja lämpimästi vastaan. Kiitos siitä kaikille opistoystäville!
Hilda ja Riku

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.