Viikko 39: Opistosyksyä

27.9.2013

Maanantaina palasimme taas kolmannelta lomalta iloisina opistokotiimme. Vastassa meitä odotti tutut opistoystävät ja opettajat.

opistoblogiin 038

Tiistaina moni tyttö sai odottaa jännittyneenä säbäjoukkueeseen pääsyä. Huikea joukkue siitä saatiinkin aikaiseksi. Samana päivänä myös tukioppilaat äänestettiin.

Saimme torstaina vieraita Pihtiputaalta. Kamarikuoro esitti heille pari laulua. Samana iltana oli taas luvassa soluvierailut.opistoblogiin 007

Täällä opistossa yhteishenki paranee päiväpäivältä. Sen huomaa iloisista opiskelijoista ja henkilökunnasta. Ilmat kylmenevät ja syyssateet tulevat kovaa vauhtia. Mieltä kuitenkin lämmittää tuttu ja turvallinen opistokoti.
opistoblogiin 011

Lauantaina on luvassa Räisälänmäen maraton. Saamme viimevuotisia opistolaisia ja muitakin vieraita mukaan juoksemaan. Myöhemmin illalla on luvassa poikien salibandy peli Kajaanista tulevaa nuorten haastejoukkuetta vastaan. Jännittyneenä jäämme odottamaan, miten käy.

Viikko on vierähtänyt todella nopeasti. On ollut erittäin antoisaa vierailla eri soluissa. Meidät on otettu iloisesti ja lämpimästi vastaan. Kiitos siitä kaikille opistoystäville!
Hilda ja Riku

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.