Viikko 39: Opistosyksyä

27.9.2013

Maanantaina palasimme taas kolmannelta lomalta iloisina opistokotiimme. Vastassa meitä odotti tutut opistoystävät ja opettajat.

opistoblogiin 038

Tiistaina moni tyttö sai odottaa jännittyneenä säbäjoukkueeseen pääsyä. Huikea joukkue siitä saatiinkin aikaiseksi. Samana päivänä myös tukioppilaat äänestettiin.

Saimme torstaina vieraita Pihtiputaalta. Kamarikuoro esitti heille pari laulua. Samana iltana oli taas luvassa soluvierailut.opistoblogiin 007

Täällä opistossa yhteishenki paranee päiväpäivältä. Sen huomaa iloisista opiskelijoista ja henkilökunnasta. Ilmat kylmenevät ja syyssateet tulevat kovaa vauhtia. Mieltä kuitenkin lämmittää tuttu ja turvallinen opistokoti.
opistoblogiin 011

Lauantaina on luvassa Räisälänmäen maraton. Saamme viimevuotisia opistolaisia ja muitakin vieraita mukaan juoksemaan. Myöhemmin illalla on luvassa poikien salibandy peli Kajaanista tulevaa nuorten haastejoukkuetta vastaan. Jännittyneenä jäämme odottamaan, miten käy.

Viikko on vierähtänyt todella nopeasti. On ollut erittäin antoisaa vierailla eri soluissa. Meidät on otettu iloisesti ja lämpimästi vastaan. Kiitos siitä kaikille opistoystäville!
Hilda ja Riku

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.