Viikko 39: Mukavaa arkea!

15.10.2021

Sunnuntaipäivä alkoi Reisjärvi -teemalla, jolloin lähdimme käymään heti aamusta Reisjärven kirkossa. Jumalanpalveluksen päätteeksi opistolaiset pääsivät ehtoolliselle. Tunnelmat olivat kiitolliset, sillä tämä oli monelle opistolaiselle vasta toinen kerta ehtoollisella rippikoulun jälkeen. Bussimatkalla matkaoppaiksi pääsivät paikalliset opistolaiset. Loppupäivä pelattiin ja leikittiin ulkona ja sisällä. Illalla julkistettiin vielä uudet isäntä ja emäntä. Siinä kävikin niin, että kumpikaan ei ollut paikalla, kun salissa hurrattiin heille. Hyvä alku uusille vastuunkantajille…  Illan pimentyessä opistolaiset kokoontuivat ulos ihastelemaan upeaa tähtitaivasta. “Vau!” Kuului monen nuoren suusta tähdenlennon välähtäessä silmien ohitse. 

Maanantaina rankan koulupäivän jälkeen, pääsimme juhlistamaan rakkaan kuraattorimme/päivystäjämme Jennin syntymäpäiviä. Lauloimme, leivoimme kakun ja teimme kortin hänelle. Jenni oli kovin ilahtunut tästä. 

Tiistaina pääkkärissä oli vähän väsynyt meininki, sillä monet olivat saaneet vain vähän unta. Isäntä ja Emäntä -kierroksella tuurasi vanha Isäntä, sillä uusi Isäntä sairastui harmikseen edellisiltana. Tällä viikolla on muutenkin flunssa levisi moneen soluun ja solistit ovat olleet erittäin kiireellisiä ruokalähetysten kanssa. Tiistaina huomasi, että opistoarki on välillä myös tylsää eikä ohjelmaa täynnä. 

Keskiviikkona ei ollut paljon yhteistä ohjelmaa. Päivän kuitenkin kruunasi ensimmäinen virallinen keskusteluilta, jossa aiheena oli Uskonelämän hoitaminen. Illalla uusi isäntä pääsi taas innolla hommin, niinkin innolla, että Isäntä ja Emäntä kierroksella he unohtivat käydä kokonaan kahdessa solussa. Tästä saatiin kyllä kuulla seuraavana aamuna.

Torstain aamun aloitimme tavalliseen tapaan aamuhartaudella. Päivä on ihana aloittaa puhtaalla omatunnolla ja synnit anteeksi saaneina. Iltapäivällä hieman koulupäivän jälkeen, pääsimme osallistumaan kansainvälisyys -lautakunnan järjestämään ohjelmailtaan, jossa leikittiin, pelattiin ja tehtiin sketsejä. Kaikissa oli tietysti englannin kieli läsnä. 

Lähtöperjantaina heräsimme kiiruusti aamupalalle, jonka jälkeen alkoi opistotunti. Uusien emännän ja Isännän julkistamisen jälkeen lähdimme siivoamaan solujamme. Oulun bussi oli täynnä vapaa viikonloppua odottavia opistolaisia. Viikon 39 viikonloppuna monet opistolaiset menivät Ouluun viettämään viikonloppua. Ajatuksena käydä yhdessä seuroissa, tavata ihania ystäviä opistokuplan ulkopuolella ja pitää iltakyliä heidän kanssaan. 

 

-Bernilla ja Daniel

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.