Viikko 39: Mukavaa arkea!

15.10.2021

Sunnuntaipäivä alkoi Reisjärvi -teemalla, jolloin lähdimme käymään heti aamusta Reisjärven kirkossa. Jumalanpalveluksen päätteeksi opistolaiset pääsivät ehtoolliselle. Tunnelmat olivat kiitolliset, sillä tämä oli monelle opistolaiselle vasta toinen kerta ehtoollisella rippikoulun jälkeen. Bussimatkalla matkaoppaiksi pääsivät paikalliset opistolaiset. Loppupäivä pelattiin ja leikittiin ulkona ja sisällä. Illalla julkistettiin vielä uudet isäntä ja emäntä. Siinä kävikin niin, että kumpikaan ei ollut paikalla, kun salissa hurrattiin heille. Hyvä alku uusille vastuunkantajille…  Illan pimentyessä opistolaiset kokoontuivat ulos ihastelemaan upeaa tähtitaivasta. “Vau!” Kuului monen nuoren suusta tähdenlennon välähtäessä silmien ohitse. 

Maanantaina rankan koulupäivän jälkeen, pääsimme juhlistamaan rakkaan kuraattorimme/päivystäjämme Jennin syntymäpäiviä. Lauloimme, leivoimme kakun ja teimme kortin hänelle. Jenni oli kovin ilahtunut tästä. 

Tiistaina pääkkärissä oli vähän väsynyt meininki, sillä monet olivat saaneet vain vähän unta. Isäntä ja Emäntä -kierroksella tuurasi vanha Isäntä, sillä uusi Isäntä sairastui harmikseen edellisiltana. Tällä viikolla on muutenkin flunssa levisi moneen soluun ja solistit ovat olleet erittäin kiireellisiä ruokalähetysten kanssa. Tiistaina huomasi, että opistoarki on välillä myös tylsää eikä ohjelmaa täynnä. 

Keskiviikkona ei ollut paljon yhteistä ohjelmaa. Päivän kuitenkin kruunasi ensimmäinen virallinen keskusteluilta, jossa aiheena oli Uskonelämän hoitaminen. Illalla uusi isäntä pääsi taas innolla hommin, niinkin innolla, että Isäntä ja Emäntä kierroksella he unohtivat käydä kokonaan kahdessa solussa. Tästä saatiin kyllä kuulla seuraavana aamuna.

Torstain aamun aloitimme tavalliseen tapaan aamuhartaudella. Päivä on ihana aloittaa puhtaalla omatunnolla ja synnit anteeksi saaneina. Iltapäivällä hieman koulupäivän jälkeen, pääsimme osallistumaan kansainvälisyys -lautakunnan järjestämään ohjelmailtaan, jossa leikittiin, pelattiin ja tehtiin sketsejä. Kaikissa oli tietysti englannin kieli läsnä. 

Lähtöperjantaina heräsimme kiiruusti aamupalalle, jonka jälkeen alkoi opistotunti. Uusien emännän ja Isännän julkistamisen jälkeen lähdimme siivoamaan solujamme. Oulun bussi oli täynnä vapaa viikonloppua odottavia opistolaisia. Viikon 39 viikonloppuna monet opistolaiset menivät Ouluun viettämään viikonloppua. Ajatuksena käydä yhdessä seuroissa, tavata ihania ystäviä opistokuplan ulkopuolella ja pitää iltakyliä heidän kanssaan. 

 

-Bernilla ja Daniel

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.