Viikko 39: Aidan toisella puolella ruoho vihreämpää

30.9.2010

Viikko alkoi leppoisesti vaelluskurssilaisille rentouttavan viikonlopun jälkeen, kun loput opistolaiset tuli takaisin opistolle kuivalta viikonloppulomalta kurssilaisten kuivatellessa märkiä varusteitaan. Heti alkuviikosta tien toisella  puolella tapahtui, kun tallilaiset saivat pyydystää viikonloppuna villiintyneitä opiston kavioeläimiä (etenkin Aslakkia) sähköpaimenen laiskistumisen vuoksi.

Keskiviikkoillan seuroissa aiheutti hämmennystä, kun seuraohjelmaan ei oltu merkitty puhujaa, joten pidimme poikkeuksellisesti lauluseurat. Liikuntalautakunta järkkäs torstai-illalle pinkiponkiturnauksen. Innokkaat pelaajat pomputtivat palloja pitkin pöytiä yleisön luodessa paineita peliin. Turnaus sujui loppua kohti kiihtyvissä tunnelmissa huipentuen tyttöjen ja poikien finaaleihin. Tytöistä vei kunniakkaan voiton Makku Ruotsin edustajana ja pojista Pale nappasi vauhdikkaan pelin jälkeen ansaitun voiton.

Innolla jäähään oottamaan  lauantaista retkeä Oulun syysseuroihin, jonne me matkataan kolmella linjurilla.

Kaisa ja Pyry

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.