Viikko 38: Vieraita opistolla

18.9.2015

Lauantaina opistolla vietettiin perheulkoilupäivää, johon myös opiston ulkopuolisilla oli mahdollisuus osallistua. Päivä kului mukavasti eri aktiviteettien, kuten melonnan, frisbeegolfin ja katukoriksen parissa._DSC0629

Lapsille oli suunniteltu puuharata, joka osoittautui hyvin suosituksi. Opistolaiset järjestivät myös ratsastusnäytöksen ja katusählyturnauksen. Päivä huipentui katusählyturnauksen finaaliin, jossa S.S Farssi ja Niskis ottivat mittaa toisistaan.

_DSC0764

Sunnuntaiaamuna opistolaiset lähtivät Reisjärven kirkkoon messuun. Opistolla oli tarjolla lounas, jonka jälkeen aloitettiin syysseurat. Seuroihin saapui runsaasti väkeä. Iltapäivällä luonto- ja erälinjalaiset lähtivät opistolta keskiviikkoon asti kestävälle vaellukselle.

Maanantaina yrittäjyyslinjalaiset esittelivät omat yritysideansa neljälle kokeneelle yrittäjälle, jotka antoivat palautetta ja vinkkejä liikeideoista. Illalla päästiin seuraamaan jännittävää sählypeliä: opisto vastaan Reisjärvi, jonka opistolaiset ankaran taistelun jälkeen hävisivät.

Keskiviikkona opiston henkilökunta sekä isäntä ja emäntä esittelivät opiston Jopo-pyörien nimet. Opistolaisilla on ollut mahdollisuus ehdottaa nimiä edellisen viikon aikana.

DSC_0172

Illalla opistoneuvosto järjesti yhteisen toimintaillan. Ohjelmassa oli pimeäpiiloa päärakennuksessa, jonka jälkeen rauhoituttiin auditoriossa järjestetyssä iltahetkessä. Lauloimme lauluja sekä kuuntelimme iltasadun.

Osa opistolaisista lähtivät viikonloppulomalle jo torstaina julkisen liikenteen lakkoilun vuoksi. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut antoisaa aikaa. On ollut mukavaa päästä tutustumaan eri solujen iltaelämään!

Olga ja Eemil

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.