Viikko 38: Vieraita opistolla

18.9.2015

Lauantaina opistolla vietettiin perheulkoilupäivää, johon myös opiston ulkopuolisilla oli mahdollisuus osallistua. Päivä kului mukavasti eri aktiviteettien, kuten melonnan, frisbeegolfin ja katukoriksen parissa._DSC0629

Lapsille oli suunniteltu puuharata, joka osoittautui hyvin suosituksi. Opistolaiset järjestivät myös ratsastusnäytöksen ja katusählyturnauksen. Päivä huipentui katusählyturnauksen finaaliin, jossa S.S Farssi ja Niskis ottivat mittaa toisistaan.

_DSC0764

Sunnuntaiaamuna opistolaiset lähtivät Reisjärven kirkkoon messuun. Opistolla oli tarjolla lounas, jonka jälkeen aloitettiin syysseurat. Seuroihin saapui runsaasti väkeä. Iltapäivällä luonto- ja erälinjalaiset lähtivät opistolta keskiviikkoon asti kestävälle vaellukselle.

Maanantaina yrittäjyyslinjalaiset esittelivät omat yritysideansa neljälle kokeneelle yrittäjälle, jotka antoivat palautetta ja vinkkejä liikeideoista. Illalla päästiin seuraamaan jännittävää sählypeliä: opisto vastaan Reisjärvi, jonka opistolaiset ankaran taistelun jälkeen hävisivät.

Keskiviikkona opiston henkilökunta sekä isäntä ja emäntä esittelivät opiston Jopo-pyörien nimet. Opistolaisilla on ollut mahdollisuus ehdottaa nimiä edellisen viikon aikana.

DSC_0172

Illalla opistoneuvosto järjesti yhteisen toimintaillan. Ohjelmassa oli pimeäpiiloa päärakennuksessa, jonka jälkeen rauhoituttiin auditoriossa järjestetyssä iltahetkessä. Lauloimme lauluja sekä kuuntelimme iltasadun.

Osa opistolaisista lähtivät viikonloppulomalle jo torstaina julkisen liikenteen lakkoilun vuoksi. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut antoisaa aikaa. On ollut mukavaa päästä tutustumaan eri solujen iltaelämään!

Olga ja Eemil

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.