Viikko 38: Vieraita opistolla

18.9.2015

Lauantaina opistolla vietettiin perheulkoilupäivää, johon myös opiston ulkopuolisilla oli mahdollisuus osallistua. Päivä kului mukavasti eri aktiviteettien, kuten melonnan, frisbeegolfin ja katukoriksen parissa._DSC0629

Lapsille oli suunniteltu puuharata, joka osoittautui hyvin suosituksi. Opistolaiset järjestivät myös ratsastusnäytöksen ja katusählyturnauksen. Päivä huipentui katusählyturnauksen finaaliin, jossa S.S Farssi ja Niskis ottivat mittaa toisistaan.

_DSC0764

Sunnuntaiaamuna opistolaiset lähtivät Reisjärven kirkkoon messuun. Opistolla oli tarjolla lounas, jonka jälkeen aloitettiin syysseurat. Seuroihin saapui runsaasti väkeä. Iltapäivällä luonto- ja erälinjalaiset lähtivät opistolta keskiviikkoon asti kestävälle vaellukselle.

Maanantaina yrittäjyyslinjalaiset esittelivät omat yritysideansa neljälle kokeneelle yrittäjälle, jotka antoivat palautetta ja vinkkejä liikeideoista. Illalla päästiin seuraamaan jännittävää sählypeliä: opisto vastaan Reisjärvi, jonka opistolaiset ankaran taistelun jälkeen hävisivät.

Keskiviikkona opiston henkilökunta sekä isäntä ja emäntä esittelivät opiston Jopo-pyörien nimet. Opistolaisilla on ollut mahdollisuus ehdottaa nimiä edellisen viikon aikana.

DSC_0172

Illalla opistoneuvosto järjesti yhteisen toimintaillan. Ohjelmassa oli pimeäpiiloa päärakennuksessa, jonka jälkeen rauhoituttiin auditoriossa järjestetyssä iltahetkessä. Lauloimme lauluja sekä kuuntelimme iltasadun.

Osa opistolaisista lähtivät viikonloppulomalle jo torstaina julkisen liikenteen lakkoilun vuoksi. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut antoisaa aikaa. On ollut mukavaa päästä tutustumaan eri solujen iltaelämään!

Olga ja Eemil

Viimeisimmät

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.