Viikko 38: Vanhemmat vierailulla

18.9.2014

Viikkomme aikana on kerennyt tapahtua vaikka mitä jännittävää. Vanhempien kurssi alkoi perjantaina yhteisellä jumalanpalveluksella ja päivä päättyi ohjelmailtaan, johon ohjelmalautakunta oli suunnitellut hyvät esitykset. Lauantaina oli alustus ja keskustelua, jonka jälkeen tytöt ja äidit sekä pojat ja isät kamppailivat toisiaan vastaan lentopallon merkeissä. Lentopallopelien jälkeen vanhemmat lähtivät tyytyväisinä kotiin mukava viikonloppu muistoissaan.

IMG_7687

Sunnuntai-aamuna lähdimme Reisjärven syysseuroihin, joiden aluksi oli ehtoollisjumalanpalvelus ja sitten jatkoimme Reisjärven rauhanyhdistykselle seuroihin. Illalla keittiölautakunta järjesti jäätelöillan, jonka tuotto meni opintomatkan hyväksi.

Matias jätskillä

Maanantaina alkoi lellien vaellusretki Perhosta Reisjärvelle. Myöhemmin illalla järjestettiin poikien linjojenvälinen salibandyturnaus. Turnauksessa pelasivat yllien, källien ja kollien joukkueet. Voittajaksi selvisi källien joukkue.

Vastaava tyttöjen turnaus järjestettiin tiistaina. Mukana olivat kollien, stillien ja allien joukkueet ja källien ja yllien yhteisjoukkue Kyllikit. Finaali ratkesi vasta rangaistuslaukauskilpailulla stillien voittoon. Kannustus oli päätähuimaavaa.

_MG_7395

Torstaina oppilaskunnan illassa vapaa-ajan lautakunta järjesti toimintapainotteista ohjelmaa. Alussa leikimme muutamia leikkejä ja illan päätti riehakas tyynysota!

Soluissa kiertely ja opistoystävien kanssa jutustelu on ollut todella mukavaa ja mielenkiintoista. Kiitämme kaakaosta ja teestä, joita saimme nauttia solukierroksiemme aikana.

Tiia ja Joakim


Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.