Viikko 38: Vanhemmat vierailulla

18.9.2014

Viikkomme aikana on kerennyt tapahtua vaikka mitä jännittävää. Vanhempien kurssi alkoi perjantaina yhteisellä jumalanpalveluksella ja päivä päättyi ohjelmailtaan, johon ohjelmalautakunta oli suunnitellut hyvät esitykset. Lauantaina oli alustus ja keskustelua, jonka jälkeen tytöt ja äidit sekä pojat ja isät kamppailivat toisiaan vastaan lentopallon merkeissä. Lentopallopelien jälkeen vanhemmat lähtivät tyytyväisinä kotiin mukava viikonloppu muistoissaan.

IMG_7687

Sunnuntai-aamuna lähdimme Reisjärven syysseuroihin, joiden aluksi oli ehtoollisjumalanpalvelus ja sitten jatkoimme Reisjärven rauhanyhdistykselle seuroihin. Illalla keittiölautakunta järjesti jäätelöillan, jonka tuotto meni opintomatkan hyväksi.

Matias jätskillä

Maanantaina alkoi lellien vaellusretki Perhosta Reisjärvelle. Myöhemmin illalla järjestettiin poikien linjojenvälinen salibandyturnaus. Turnauksessa pelasivat yllien, källien ja kollien joukkueet. Voittajaksi selvisi källien joukkue.

Vastaava tyttöjen turnaus järjestettiin tiistaina. Mukana olivat kollien, stillien ja allien joukkueet ja källien ja yllien yhteisjoukkue Kyllikit. Finaali ratkesi vasta rangaistuslaukauskilpailulla stillien voittoon. Kannustus oli päätähuimaavaa.

_MG_7395

Torstaina oppilaskunnan illassa vapaa-ajan lautakunta järjesti toimintapainotteista ohjelmaa. Alussa leikimme muutamia leikkejä ja illan päätti riehakas tyynysota!

Soluissa kiertely ja opistoystävien kanssa jutustelu on ollut todella mukavaa ja mielenkiintoista. Kiitämme kaakaosta ja teestä, joita saimme nauttia solukierroksiemme aikana.

Tiia ja Joakim


Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.