Viikko 38: Oppilaskunnalle valittiin presidentti

23.9.2016

Jos pitäisi kuvailla kulunutta yhteistä opistoviikkoamme kolmella sanalla, sanoisimme sen olleen kodikas, räiskyvä ja hallittu. Opistossamme vallitsee kehittyvä ilmapiiri. Seuratessa vaikkapa sählypeliä on meteli huomattavasti kovempi kuin ensimmäisillä viikoilla. Opisto on alkanut tuntua päivä päivältä enemmän kodilta. Aulan sohvat täyttyvät väsyneistä opistolaisista, toiset soittavat pianoa ja laulavat, välillä tyynyt lentävät ja pelikortit ovat olleet kovassa käytössä. Harvoin on hetkiä, jolloin sali olisi tyhjillään, monenlaiset pelit ovat innostaneet porukkaa ja nostattaneet yhteishenkeä. Olemme päässeet testaamaan melontaa ja uusia jousipyssyjä. Opiston ympäristön on verhonnut kaunis syysruska ja säät ovat suosineet myös ulkoilijoita. 

img_4734

Saimme viettää yhdessä presidentinvaaleja. Vaaleissa oli kahdeksan huikeaa ehdokasta.

img_4867

Tunnelma oli jännittynyt ja huumorilla väritetty. Tulosta pidäteltiin loppuun asti salassa niin, että monen hermot olivat pettää. Vaali-ilta huipentui vaalitulosten julkaisuun. Tiukoilla tuloksilla presidentiksi valittiin opiston ensimmäinen naispresidentti Senja Myllymäki ja varapresidentiksi Paavo Kraft.

img_4863-1  

Solukierroksilla olemme saaneet ihailla solujen iltaelämää. Poikien kämpässä tuoksuu mikropitsa, kun taas tytöillä kynttilän tuoksu.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut hieno kokemus. On ollut kiva tutustua eri solujen ilta elämään.

 

Maria ja Hermanni

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.