Viikko 38: Oppilaskunnalle valittiin presidentti

23.9.2016

Jos pitäisi kuvailla kulunutta yhteistä opistoviikkoamme kolmella sanalla, sanoisimme sen olleen kodikas, räiskyvä ja hallittu. Opistossamme vallitsee kehittyvä ilmapiiri. Seuratessa vaikkapa sählypeliä on meteli huomattavasti kovempi kuin ensimmäisillä viikoilla. Opisto on alkanut tuntua päivä päivältä enemmän kodilta. Aulan sohvat täyttyvät väsyneistä opistolaisista, toiset soittavat pianoa ja laulavat, välillä tyynyt lentävät ja pelikortit ovat olleet kovassa käytössä. Harvoin on hetkiä, jolloin sali olisi tyhjillään, monenlaiset pelit ovat innostaneet porukkaa ja nostattaneet yhteishenkeä. Olemme päässeet testaamaan melontaa ja uusia jousipyssyjä. Opiston ympäristön on verhonnut kaunis syysruska ja säät ovat suosineet myös ulkoilijoita. 

img_4734

Saimme viettää yhdessä presidentinvaaleja. Vaaleissa oli kahdeksan huikeaa ehdokasta.

img_4867

Tunnelma oli jännittynyt ja huumorilla väritetty. Tulosta pidäteltiin loppuun asti salassa niin, että monen hermot olivat pettää. Vaali-ilta huipentui vaalitulosten julkaisuun. Tiukoilla tuloksilla presidentiksi valittiin opiston ensimmäinen naispresidentti Senja Myllymäki ja varapresidentiksi Paavo Kraft.

img_4863-1  

Solukierroksilla olemme saaneet ihailla solujen iltaelämää. Poikien kämpässä tuoksuu mikropitsa, kun taas tytöillä kynttilän tuoksu.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut hieno kokemus. On ollut kiva tutustua eri solujen ilta elämään.

 

Maria ja Hermanni

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.