Viikko 38: Oppilaskunnalle valittiin presidentti

23.9.2016

Jos pitäisi kuvailla kulunutta yhteistä opistoviikkoamme kolmella sanalla, sanoisimme sen olleen kodikas, räiskyvä ja hallittu. Opistossamme vallitsee kehittyvä ilmapiiri. Seuratessa vaikkapa sählypeliä on meteli huomattavasti kovempi kuin ensimmäisillä viikoilla. Opisto on alkanut tuntua päivä päivältä enemmän kodilta. Aulan sohvat täyttyvät väsyneistä opistolaisista, toiset soittavat pianoa ja laulavat, välillä tyynyt lentävät ja pelikortit ovat olleet kovassa käytössä. Harvoin on hetkiä, jolloin sali olisi tyhjillään, monenlaiset pelit ovat innostaneet porukkaa ja nostattaneet yhteishenkeä. Olemme päässeet testaamaan melontaa ja uusia jousipyssyjä. Opiston ympäristön on verhonnut kaunis syysruska ja säät ovat suosineet myös ulkoilijoita. 

img_4734

Saimme viettää yhdessä presidentinvaaleja. Vaaleissa oli kahdeksan huikeaa ehdokasta.

img_4867

Tunnelma oli jännittynyt ja huumorilla väritetty. Tulosta pidäteltiin loppuun asti salassa niin, että monen hermot olivat pettää. Vaali-ilta huipentui vaalitulosten julkaisuun. Tiukoilla tuloksilla presidentiksi valittiin opiston ensimmäinen naispresidentti Senja Myllymäki ja varapresidentiksi Paavo Kraft.

img_4863-1  

Solukierroksilla olemme saaneet ihailla solujen iltaelämää. Poikien kämpässä tuoksuu mikropitsa, kun taas tytöillä kynttilän tuoksu.

Emäntänä ja isäntänä oleminen on ollut hieno kokemus. On ollut kiva tutustua eri solujen ilta elämään.

 

Maria ja Hermanni

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.