Viikko 38: Fiilis on kaikkein tärkein!

20.9.2013

Saimme viikonlopuksi vanhemmat vieraaksemme. Kurssi alkoi yhteisellä jumalanpalveluksella, jonka jälkeen me opistolaiset esittelimme linjoittain vanhempamme. Päivän päätteksi saimme nauttia ohjelmalautakunnan järjestämästä ohjelmaillasta. Osa opistolaisista meni yöksi päärakennukseen, ja vanhemmat majoittuivat heidän soluihinsa.

IMG_8229[1]

Lauantaiaamuna kokoonnuimme linjatunneille, jonka jälkeen kuulimme alustuksen aiheesta “Pidä usko ja hyvä omatunto”. Alustuksen jälkeen keskustelimme soluissa aiheeseen liittyvistä kysymyksistä. Kurssin lopuksi äidit ja tytöt, sekä isät ja pojat, ottivat mittaa toisistaan lentopallon merkeissä.

IMG_8029[1]

Ilta huipentui säbäpeleihin viime vuoden opistolaisia vastaan. Pelit olivat tämän vuoden ensimmäiset ja kannustus oli huipussaan, varsinkin poikien voittaessa ylivoimaisesti oman ottelunsa.

säbäpelikuva

Sunnuntaina lähdimme koko opiston voimin Reisjärven Rauhanyhdistyksen syysseuroihin, jotka alkoivat ehtoollisjumalanpalveluksella kirkossa. Iltapäivällä hyvästelimme luonto- ja erälinjalaiset, jotka lähtivät neljän päivän vaellukselle.

Viikko on mennyt nopeasti opiskelun ja kaikenlaisen ohjelman merkeissä. On ollut mukava kiertää soluja ja nähdä solujen sisäistä elämää. Jätämme opiston jälleen viikonlopuksi ja palaamme maanantaina virkeinä takaisin rakkaaseen opistokotiimme.

Venla ja Joel

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.