Viikko 38: Fiilis on kaikkein tärkein!

20.9.2013

Saimme viikonlopuksi vanhemmat vieraaksemme. Kurssi alkoi yhteisellä jumalanpalveluksella, jonka jälkeen me opistolaiset esittelimme linjoittain vanhempamme. Päivän päätteksi saimme nauttia ohjelmalautakunnan järjestämästä ohjelmaillasta. Osa opistolaisista meni yöksi päärakennukseen, ja vanhemmat majoittuivat heidän soluihinsa.

IMG_8229[1]

Lauantaiaamuna kokoonnuimme linjatunneille, jonka jälkeen kuulimme alustuksen aiheesta “Pidä usko ja hyvä omatunto”. Alustuksen jälkeen keskustelimme soluissa aiheeseen liittyvistä kysymyksistä. Kurssin lopuksi äidit ja tytöt, sekä isät ja pojat, ottivat mittaa toisistaan lentopallon merkeissä.

IMG_8029[1]

Ilta huipentui säbäpeleihin viime vuoden opistolaisia vastaan. Pelit olivat tämän vuoden ensimmäiset ja kannustus oli huipussaan, varsinkin poikien voittaessa ylivoimaisesti oman ottelunsa.

säbäpelikuva

Sunnuntaina lähdimme koko opiston voimin Reisjärven Rauhanyhdistyksen syysseuroihin, jotka alkoivat ehtoollisjumalanpalveluksella kirkossa. Iltapäivällä hyvästelimme luonto- ja erälinjalaiset, jotka lähtivät neljän päivän vaellukselle.

Viikko on mennyt nopeasti opiskelun ja kaikenlaisen ohjelman merkeissä. On ollut mukava kiertää soluja ja nähdä solujen sisäistä elämää. Jätämme opiston jälleen viikonlopuksi ja palaamme maanantaina virkeinä takaisin rakkaaseen opistokotiimme.

Venla ja Joel

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.