Viikko 38: Presidentit valittu!

29.9.2017

Tällä viikolla opistolla on tapahtunut paljon. Alkuviikko oli tavallista opiskelua lukuunottamatta presidentinvaaleja. Vaalijuhlassa oli kannustava tunnelma. Vaalit oli tasaiset ja reilut. Äänestyksen jälkeen saimme lopulta kuulla, että mahtavista ehdokkaista presidentiksi valittiin Helmi ja varapresidentiksi Lassi.

Tunneilla on rento ja hyvä meininki. Koulupäivien jälkeen olemme käyttäneet vapaa-aikaa yhdessä olemiseen ja pelaamiseen. Perjantaina oli opiston olympialaiset. Olympialaisissa kaikilla oli kivaa ja yhteishenki korkealla. Heti kisojen jälkeen vanhemmat tulivat opistolle ja aloitimme vanhempien kurssin. Kurssi jatkui lauantaihin asti.


Ehdimme tehdä monenlaista yhdessä vanhempien kanssa, esimerkiksi: pelasimme mobiilipeliä, keskustelimme soluissa ja pelasimme lentopalloa. Kaikki kuorot pääsivät esiintymään vanhemmille. Lauantai-iltana bussilastillinen opistolaisia lähti Haapajärvelle katsomaan opiston poikien haastepeliä. Sunnuntaiaamuna saimme nukkua pitkään. Lounaan jälkeen aloitimme teemapäivän, jossa käsittelimme hyviä tapoja.

Viikko oli mukava kuten muutkin viikot, jotka olemme olleet opistolla.

Aino ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.