Viikko 38: Presidentit valittu!

29.9.2017

Tällä viikolla opistolla on tapahtunut paljon. Alkuviikko oli tavallista opiskelua lukuunottamatta presidentinvaaleja. Vaalijuhlassa oli kannustava tunnelma. Vaalit oli tasaiset ja reilut. Äänestyksen jälkeen saimme lopulta kuulla, että mahtavista ehdokkaista presidentiksi valittiin Helmi ja varapresidentiksi Lassi.

Tunneilla on rento ja hyvä meininki. Koulupäivien jälkeen olemme käyttäneet vapaa-aikaa yhdessä olemiseen ja pelaamiseen. Perjantaina oli opiston olympialaiset. Olympialaisissa kaikilla oli kivaa ja yhteishenki korkealla. Heti kisojen jälkeen vanhemmat tulivat opistolle ja aloitimme vanhempien kurssin. Kurssi jatkui lauantaihin asti.


Ehdimme tehdä monenlaista yhdessä vanhempien kanssa, esimerkiksi: pelasimme mobiilipeliä, keskustelimme soluissa ja pelasimme lentopalloa. Kaikki kuorot pääsivät esiintymään vanhemmille. Lauantai-iltana bussilastillinen opistolaisia lähti Haapajärvelle katsomaan opiston poikien haastepeliä. Sunnuntaiaamuna saimme nukkua pitkään. Lounaan jälkeen aloitimme teemapäivän, jossa käsittelimme hyviä tapoja.

Viikko oli mukava kuten muutkin viikot, jotka olemme olleet opistolla.

Aino ja Lauri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.