Viikko 37: Syksyn ensimmäinen teemaviikonloppu

16.9.2016

Nyt on kohta ensimmäiset kolme viikkoa opistoa takana ja arki on lähtenyt sujumaan hyvin! Opiston yhteishenki on myös kasvanut erilaisten yhteisten leikkien ja yhdessäolon myötä. Hyvä yhteishenki on näkynyt myös solujen ilmapiirissä, kun olemme tehneet iltakierroksia, ja meillä onkin ollut hauska ja mukava viikko isäntänä ja emäntänä.

Saimme myöskin jo viettää ensimmäistä opistoviikonloppua teemapäivien muodossa.

Perjantaina saimme tietää, että mihin lautakuntaan pääsimme. Lautakunnissa jokainen voi olla mukana vaikuttamassa opiston yhteisiin asioihin. Lautakuntien puheenjohtajista koostuva opistoneuvosto ehtikin jo kokoontua kuluuneella viikolla. Samana iltana saimme kuulla, että ketkä olivat asettuneet ehdokkaiksi opiston oppilaskunnan presidentinvaaliin. 

Lauantaina meillä oli opistolaisten perinteiset olympialaiset, joihin kaikki osallistuivat. Olympiapäivä alkoi kahdeksan kilometrin reippaalla alkulämmittelyllä, jonka jälkeen meitä odotti paikan päällä maistuva lounas.

img-20160914-wa0003

Lounaan jälkeen siirryimme suorituspaikoille, joissa jokainen sai vapaassa järjestyksessä osallistua haluamiinsa lajeihin.

img-20160914-wa0024

Olympialaisten ilmapiiri oli erittäin hyvä ja kannustava. Kaikki yrittivät parhaansa!

img-20160914-wa0016

Kentältä sitten pakkauduimme linja-autoon ja osa reippaista opistolaisista lähti paluumatkalle juosten kilpailemaan 8 kilometrin juoksussa. Opistolla heitä odotti kylmänkostea vastaanotto opistolaisten toimesta!  

img-20160914-wa0022

Päivän päätteeksi suoritettiin palkintojenjako, jossa saimme kuulla tuloksia päivän suorituksista.

Sunnuntain teemapäivän aiheena oli erilaisuus ja saimme kuunnella opiston erityisopettajan ja lukio-opintolinjalaisten pitämän alustuksen aiheesta. Kiertelimme myös opistolaisten järjestämissä tehtäväpisteissä, joiden kautta saimme tutustua erilaisuuteen.

Maanantaina aloitimme arjen hieman väsyneinä viikonlopusta, mutta kuitenkin hyvällä fiiliksellä. Tämä viikko on sujunut opiskellessa ja yhteistä aikaa vietellessä, ja huomenna suuntaammekin sitten kotilomille!

Neea ja Tobias
(kuvat: Nuutti Liukko)   

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.