viikko 37: Telttasaunaviikko

15.10.2021

Sunnuntaina opistolla oli kotiseutupäivä ja hienoja ja hauskoja esityksiä saatiin aikaan! Lellit lähtivät sunnuntaina päivästä vaeltamaan ja saapuivat tiistaina takaisin opistolle pitkän matkan jälkeen.Tellit aloittivat maanantaina ahkerasti telttasaunan ja paljun rakentamisen ja nopeasti sen saivatkin tehtyä. Aamusta iltaan asti ahkeroivat ja seuraavana päivänä tarvittiin vain pientä hienosäätöä.

Keskiviikkona selvisi oppilaskunnan presiden ttiehdokkaat ja vaalit ovat käynnissä maanantaihin asti. Kaikki jännittävät innolla maanantain vaaleja ja ehdolla on kyllä aivan huippuja tyyppejä että valinnan vaikeus iskee!

Tytöt pääsivät heti keskiviikkona testailemaan paljua sekä saunaa ja torstaina oli poikien vuoro. Tytöt viettivät keskusteluiltaa salissa ja tilasivat pitsat sillä välin kun pojat saunoivat. On sitä tullu opistolaisilla pelattua sählyä ja lentopalloa, oli sitte ihan aamusta tai illasta niin aina vaan jaksaa. Meidän amcanit on opettanu opistolaisille uuden pelin nimeltään spike ball. Jenkeissä kuulemma hyvin suosittu peli ja monet uskovaiset nuoret pelaavat sitä siellä. Huikea viikko takana taas ja ilolla odottaa kotiin pääsyä ja etenkin kunnon yöunia. Innolla odottaa myös tulevia viikkoja ja tulevaa vuotta!

-Aunekaija ja Ossian

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.