viikko 37: Telttasaunaviikko

15.10.2021

Sunnuntaina opistolla oli kotiseutupäivä ja hienoja ja hauskoja esityksiä saatiin aikaan! Lellit lähtivät sunnuntaina päivästä vaeltamaan ja saapuivat tiistaina takaisin opistolle pitkän matkan jälkeen.Tellit aloittivat maanantaina ahkerasti telttasaunan ja paljun rakentamisen ja nopeasti sen saivatkin tehtyä. Aamusta iltaan asti ahkeroivat ja seuraavana päivänä tarvittiin vain pientä hienosäätöä.

Keskiviikkona selvisi oppilaskunnan presiden ttiehdokkaat ja vaalit ovat käynnissä maanantaihin asti. Kaikki jännittävät innolla maanantain vaaleja ja ehdolla on kyllä aivan huippuja tyyppejä että valinnan vaikeus iskee!

Tytöt pääsivät heti keskiviikkona testailemaan paljua sekä saunaa ja torstaina oli poikien vuoro. Tytöt viettivät keskusteluiltaa salissa ja tilasivat pitsat sillä välin kun pojat saunoivat. On sitä tullu opistolaisilla pelattua sählyä ja lentopalloa, oli sitte ihan aamusta tai illasta niin aina vaan jaksaa. Meidän amcanit on opettanu opistolaisille uuden pelin nimeltään spike ball. Jenkeissä kuulemma hyvin suosittu peli ja monet uskovaiset nuoret pelaavat sitä siellä. Huikea viikko takana taas ja ilolla odottaa kotiin pääsyä ja etenkin kunnon yöunia. Innolla odottaa myös tulevia viikkoja ja tulevaa vuotta!

-Aunekaija ja Ossian

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.