Viikko 37: Presidentin valinta

11.9.2015

Palatessamme ensimmäiseltä viikonloppulomaltamme meitä odotti presidentinvaalit.

Vaalijuhlat toteutettiin virallisesti ja hienosti, rehtori juonsi vaalijuhlat ”studiossansa”. Ehdokkaat pitivät taitavia puheita, joita kuunneltiin innolla. Sitten alkoi jännittävä vaalipaneelikeskustelu, jossa kuraattori kyseli ehdokkailta erilaisia kysymyksiä.
IMG_1542 Oppilaat pystyivät osallistumaan vaalikeskusteluun puhelimilla netissä. Paneelin jälkeen julistettiin vaalirauha, sitten alkoi äänestys. Jokainen opistolainen sai äänestää ja äänestysprosentiksi saavutettiin 100%.
IMG_1553
Vaalilautakunnan laskettua äänet alkoi jännittävä odotus, että kenestä tulee tämän opistovuoden presidentti ja varapresidentti. Taso oli kova ja äänestys tasaväkinen, mutta lopulta presidentiksi paljastui Jeremias Rahkola ja varapresidentiksi Miikka Pigg.
IMG_1557 Opisto on saanut 20 jopoa, joita oppilaat voivat nyt käyttää halutessaan ja ne ovat jo päässeet ahkeraan käyttöön. Kuraattori piti tiistai-iltana opistolaisille pyörä infon. Opiston arki on alkanut rullaamaan vallan mainiosti. Opiskelu on ahkeraa ja vapaa-ajalla pelaillaan, vieraillaan ja nautitaan. 

Lauantaina opistolla järjestetään perheulkoilupäivä, jossa osa opistolaisista pääsee vastuutehtäviin erilaisille liikuntaan liittyville pisteille. Viikko isäntänä ja emäntänä on mennyt tosi rattoisasti. On ollut mukava kierrellä soluissa ja jutella mukavia!

Janette ja Henrik

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.