Viikko 37: Presidentin valinta

11.9.2015

Palatessamme ensimmäiseltä viikonloppulomaltamme meitä odotti presidentinvaalit.

Vaalijuhlat toteutettiin virallisesti ja hienosti, rehtori juonsi vaalijuhlat ”studiossansa”. Ehdokkaat pitivät taitavia puheita, joita kuunneltiin innolla. Sitten alkoi jännittävä vaalipaneelikeskustelu, jossa kuraattori kyseli ehdokkailta erilaisia kysymyksiä.
IMG_1542 Oppilaat pystyivät osallistumaan vaalikeskusteluun puhelimilla netissä. Paneelin jälkeen julistettiin vaalirauha, sitten alkoi äänestys. Jokainen opistolainen sai äänestää ja äänestysprosentiksi saavutettiin 100%.
IMG_1553
Vaalilautakunnan laskettua äänet alkoi jännittävä odotus, että kenestä tulee tämän opistovuoden presidentti ja varapresidentti. Taso oli kova ja äänestys tasaväkinen, mutta lopulta presidentiksi paljastui Jeremias Rahkola ja varapresidentiksi Miikka Pigg.
IMG_1557 Opisto on saanut 20 jopoa, joita oppilaat voivat nyt käyttää halutessaan ja ne ovat jo päässeet ahkeraan käyttöön. Kuraattori piti tiistai-iltana opistolaisille pyörä infon. Opiston arki on alkanut rullaamaan vallan mainiosti. Opiskelu on ahkeraa ja vapaa-ajalla pelaillaan, vieraillaan ja nautitaan. 

Lauantaina opistolla järjestetään perheulkoilupäivä, jossa osa opistolaisista pääsee vastuutehtäviin erilaisille liikuntaan liittyville pisteille. Viikko isäntänä ja emäntänä on mennyt tosi rattoisasti. On ollut mukava kierrellä soluissa ja jutella mukavia!

Janette ja Henrik

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.