Viikko 37: Opiston presidentin vaalit

16.9.2010

Maanantaina, kun saavuimme opistolle kotiviikonlopun jälkeen, saimme tietää lisää presidenttiehdokkaista illan opistotunnilla. Olihan meillä yksi naisehdokaskin miesten seassa. Kukin ehdokas esitteli itsensä ja piti pienen vaalipuheen. Myös kannattajat käyttivät ahkerasti puheenvuoroja omien ehdokkaittensa puolesta.

Tiistai-iltana kokoonnuimme auditorioon, missä oli vaalikeskustelut ja tiukkoja kysymyksiä ehdokkaille. Tunnelma oli huikea. Keskustelua ja kilpailua syntyi. Heti keskusteluiden jälkeen suoritettiin virallinen äänestys, jonka järjesti vaalilautakunta. Kuudesta ehdokkaasta eniten ääniä saanut pääsi presidentiksi ja toiseksi tullut varapresidentiksi. Saimme loistavat kaverit näihin hommiin! Samalla heistä tuli opistoneuvoston puheen- ja varapuheenjohtajia. Opistoneuvosto toimii muun muassa linkkinä henkilökunnan ja oppilaiden välillä sekä lautakuntien yhteistyöelimenä. Sen muodostavat 13 lautakunnan puheenjohtajat sekä muutamat henkilökunnan jäsenet.

Loppu viikolla oli muutamia piristäviä poikkeuksia opiskelujen keskellä. Keskiviikkona keskellä koulupäivää meillä oli luento kuulovammaisista, jolloin kaikki pääsivät kokeilemaan kuulolaitetta ja samalla sai tietoa erilaisista kuulovammoista. Torstaina vietimme nälkäpäivää, jolloin söimme vähän niukemman aterian. Perjantai-iltana opistolle on tulossa opistolaisten vanhempia…

Anna ja Johan

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.