Viikko 37: Opiston presidentin vaalit

16.9.2010

Maanantaina, kun saavuimme opistolle kotiviikonlopun jälkeen, saimme tietää lisää presidenttiehdokkaista illan opistotunnilla. Olihan meillä yksi naisehdokaskin miesten seassa. Kukin ehdokas esitteli itsensä ja piti pienen vaalipuheen. Myös kannattajat käyttivät ahkerasti puheenvuoroja omien ehdokkaittensa puolesta.

Tiistai-iltana kokoonnuimme auditorioon, missä oli vaalikeskustelut ja tiukkoja kysymyksiä ehdokkaille. Tunnelma oli huikea. Keskustelua ja kilpailua syntyi. Heti keskusteluiden jälkeen suoritettiin virallinen äänestys, jonka järjesti vaalilautakunta. Kuudesta ehdokkaasta eniten ääniä saanut pääsi presidentiksi ja toiseksi tullut varapresidentiksi. Saimme loistavat kaverit näihin hommiin! Samalla heistä tuli opistoneuvoston puheen- ja varapuheenjohtajia. Opistoneuvosto toimii muun muassa linkkinä henkilökunnan ja oppilaiden välillä sekä lautakuntien yhteistyöelimenä. Sen muodostavat 13 lautakunnan puheenjohtajat sekä muutamat henkilökunnan jäsenet.

Loppu viikolla oli muutamia piristäviä poikkeuksia opiskelujen keskellä. Keskiviikkona keskellä koulupäivää meillä oli luento kuulovammaisista, jolloin kaikki pääsivät kokeilemaan kuulolaitetta ja samalla sai tietoa erilaisista kuulovammoista. Torstaina vietimme nälkäpäivää, jolloin söimme vähän niukemman aterian. Perjantai-iltana opistolle on tulossa opistolaisten vanhempia…

Anna ja Johan

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.