Viikko 37: Tuntemattomista tutuiksi

15.9.2017

Sunnuntaina, jolloin vastuuviikkomme alkoi, vietimme opistolla erilaisuuspäivää. Aamulla opistolaiset kävivät Reisjärven rauhanyhdistyksen juhlajumalanpalveluksessa kirkossa. Iltapäiväivällä oli erilaisuuteen liittyvä luento ja toimintapisteitä.

Käytännön työn linja valmisti Suomi 100 – pitsoja.
Kolmas viikko opistossa alkoi rauhallisesti ja luokatkin löytyivät etsimättä. Opiskelussa ollaan päästy hyvin vauhtiin ja läksyjäkin on jo tullut. Maanantaiaamuna luonto- ja erälinjalaiset lähtivät 60 kilometrin vaellukselle. Ainakaan vielä opiskelu ei ole maistunut puulta.
Jopot ovat olleet kovassa käytössä.
Vapaa-aika on sujunut hyvässä yhteishengessä erilaisia pelejä pelaten. Synttäreitäkin on ehditty viettämään viikon lomassa. Yhteishenki on kasvanut entisestään ja uusia kavereitakin on tullut. Iltaisin kämpissä on vietetty pääosin rauhallista soluelämää.

Alina ja Joonas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.