Viikko 37: Tuntemattomista tutuiksi

15.9.2017

Sunnuntaina, jolloin vastuuviikkomme alkoi, vietimme opistolla erilaisuuspäivää. Aamulla opistolaiset kävivät Reisjärven rauhanyhdistyksen juhlajumalanpalveluksessa kirkossa. Iltapäiväivällä oli erilaisuuteen liittyvä luento ja toimintapisteitä.

Käytännön työn linja valmisti Suomi 100 – pitsoja.
Kolmas viikko opistossa alkoi rauhallisesti ja luokatkin löytyivät etsimättä. Opiskelussa ollaan päästy hyvin vauhtiin ja läksyjäkin on jo tullut. Maanantaiaamuna luonto- ja erälinjalaiset lähtivät 60 kilometrin vaellukselle. Ainakaan vielä opiskelu ei ole maistunut puulta.
Jopot ovat olleet kovassa käytössä.
Vapaa-aika on sujunut hyvässä yhteishengessä erilaisia pelejä pelaten. Synttäreitäkin on ehditty viettämään viikon lomassa. Yhteishenki on kasvanut entisestään ja uusia kavereitakin on tullut. Iltaisin kämpissä on vietetty pääosin rauhallista soluelämää.

Alina ja Joonas

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.