Viikko 36: Langan värjäystä

6.9.2012

Viikon aikana on ehtinyt tapahtua paljon ja monenlaista. Kolme uutta opistolaistakin on saatu päiviämme värittämään. Viime viikon perjantaina saatiin nauttia ohjelmalautakunnan järjestämästä opiston ensimmäisestä ohjelmaillasta.  Teemana oli rakkaus ja sitä käsiteltiin erilaisten sketsien kautta. Aikaisemmin päivällä käsityöryhmät pääsivät langanvärjäysretkelle käsityönopettajan mökille.

Lauantain teemana oli mediapäivä. Kävimme keskustelua liittyen mm. Facebookiin ja internetin käyttöön. Opistolaiset saivat sunnuntaina muistuttaa mieliinsä hyvien tapojen tärkeyttä teemapäivän merkeissä. Myöhemmin samana päivänä saimme toivottaa lelleille hyvää melontamatkaa Kalajoelle. Ennen lähtöään lellit lauloivat huumorimielisen hyvästelylaulun.

Toisen viikon maanantaina poimittiin Elsalan marjapensaat tyhjiksi ja illalla saatiin vielä seurata opiston taitavan edustusjoukkueen lentopallopeliä Kokkolaa vastaan. Tiistaina saimme riemulla olla vastaanottamassa lellejä takaisin tyhjältä tuntuneeseen opistoon. Keskiviikkona oli opistoneuvoston ensimmäinen kokoontuminen, jossa valittiin yhdeksän presidenttiehdokasta. Vaalikampanjat ovat pyörähtäneet käyntiin ja se näkyy opiston seinillä ja ikkunoilla erilaisina julisteina. On mukava päästä taas kotiin levähtämään hetkeksi, ja palata virkeänä opistokotiin ystävien luo!

Roosa ja Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.