Viikko 36: Langan värjäystä

6.9.2012

Viikon aikana on ehtinyt tapahtua paljon ja monenlaista. Kolme uutta opistolaistakin on saatu päiviämme värittämään. Viime viikon perjantaina saatiin nauttia ohjelmalautakunnan järjestämästä opiston ensimmäisestä ohjelmaillasta.  Teemana oli rakkaus ja sitä käsiteltiin erilaisten sketsien kautta. Aikaisemmin päivällä käsityöryhmät pääsivät langanvärjäysretkelle käsityönopettajan mökille.

Lauantain teemana oli mediapäivä. Kävimme keskustelua liittyen mm. Facebookiin ja internetin käyttöön. Opistolaiset saivat sunnuntaina muistuttaa mieliinsä hyvien tapojen tärkeyttä teemapäivän merkeissä. Myöhemmin samana päivänä saimme toivottaa lelleille hyvää melontamatkaa Kalajoelle. Ennen lähtöään lellit lauloivat huumorimielisen hyvästelylaulun.

Toisen viikon maanantaina poimittiin Elsalan marjapensaat tyhjiksi ja illalla saatiin vielä seurata opiston taitavan edustusjoukkueen lentopallopeliä Kokkolaa vastaan. Tiistaina saimme riemulla olla vastaanottamassa lellejä takaisin tyhjältä tuntuneeseen opistoon. Keskiviikkona oli opistoneuvoston ensimmäinen kokoontuminen, jossa valittiin yhdeksän presidenttiehdokasta. Vaalikampanjat ovat pyörähtäneet käyntiin ja se näkyy opiston seinillä ja ikkunoilla erilaisina julisteina. On mukava päästä taas kotiin levähtämään hetkeksi, ja palata virkeänä opistokotiin ystävien luo!

Roosa ja Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.