Viikko 36: Langan värjäystä

6.9.2012

Viikon aikana on ehtinyt tapahtua paljon ja monenlaista. Kolme uutta opistolaistakin on saatu päiviämme värittämään. Viime viikon perjantaina saatiin nauttia ohjelmalautakunnan järjestämästä opiston ensimmäisestä ohjelmaillasta.  Teemana oli rakkaus ja sitä käsiteltiin erilaisten sketsien kautta. Aikaisemmin päivällä käsityöryhmät pääsivät langanvärjäysretkelle käsityönopettajan mökille.

Lauantain teemana oli mediapäivä. Kävimme keskustelua liittyen mm. Facebookiin ja internetin käyttöön. Opistolaiset saivat sunnuntaina muistuttaa mieliinsä hyvien tapojen tärkeyttä teemapäivän merkeissä. Myöhemmin samana päivänä saimme toivottaa lelleille hyvää melontamatkaa Kalajoelle. Ennen lähtöään lellit lauloivat huumorimielisen hyvästelylaulun.

Toisen viikon maanantaina poimittiin Elsalan marjapensaat tyhjiksi ja illalla saatiin vielä seurata opiston taitavan edustusjoukkueen lentopallopeliä Kokkolaa vastaan. Tiistaina saimme riemulla olla vastaanottamassa lellejä takaisin tyhjältä tuntuneeseen opistoon. Keskiviikkona oli opistoneuvoston ensimmäinen kokoontuminen, jossa valittiin yhdeksän presidenttiehdokasta. Vaalikampanjat ovat pyörähtäneet käyntiin ja se näkyy opiston seinillä ja ikkunoilla erilaisina julisteina. On mukava päästä taas kotiin levähtämään hetkeksi, ja palata virkeänä opistokotiin ystävien luo!

Roosa ja Matias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.