Viikko 36: Olympialaiset ja lautakuntien valinnat

8.9.2011

Perjantaina saimme tiedon, mihin lautakuntaan kukin on päässyt. Jo samana päivänä oli lautakuntien kokoukset, joissa päätettiin puheenjohtajat ja sihteerit. Osa lautakunnista pääsi heti tositoimiin suunnittelemaan erinäisiä asioita.

Opiston olympialaiset käynnistyivät lauantaina hienolla alkuseremonialla, jonka järjestivät liikuntalautakunnan jäsenet. Tämän jälkeen pääsivät opistolaiset kahdeksan kilometrin alkulämmittelylle kävellessään urheilukentälle lukuunottamatta toimitsijoita ja kuninkuusmatkan juoksioita. Olympialaiset olivat jännittävät ja saimme nähdä huikeita suorituksia. Lopuksi oli kuninkuusmatka: kahdeksan kilometrin juoksu opistolle, joka oli mieleenpainuva hurjine loppukireineen.

Sunnuntain teemana oli päihteet. Meille kävi pitämässä raittiusluennon Raimo Jääskeläinen. Luentoa seurasi opistolaisten keskustelu, joka oli aktiivista ja olisi jatkunut vaikka iltaan saakka, ellei ruokailu olisi vienyt voittoa.

Maanantaina lellit lähtivät melontavaellukselle saareen yhdeksän kilometrin päähän Vuohtajärvelle. Kaverina meillä oli Juho-opettajan koira Laku. Saimme sinne keittiöltä niin paljon ruokaa, että emme paljoa muuta kerenneeet tehdä kuin yrittää syödä niitä vähemmäksi. Illalla olimme pimeäpiilosta ja kehittelimme muuta jännittävää ajanvietettä. Osa lelleistä nukkui taivasalla ja osa mukavasti teltassa. Aamulla lähdimme melomaan takaisin, ja nopeimmat kerkesivät hyvin lounaalle.

Ella ja Pertti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.