Viikko 36: Olympialaiset ja lautakuntien valinnat

8.9.2011

Perjantaina saimme tiedon, mihin lautakuntaan kukin on päässyt. Jo samana päivänä oli lautakuntien kokoukset, joissa päätettiin puheenjohtajat ja sihteerit. Osa lautakunnista pääsi heti tositoimiin suunnittelemaan erinäisiä asioita.

Opiston olympialaiset käynnistyivät lauantaina hienolla alkuseremonialla, jonka järjestivät liikuntalautakunnan jäsenet. Tämän jälkeen pääsivät opistolaiset kahdeksan kilometrin alkulämmittelylle kävellessään urheilukentälle lukuunottamatta toimitsijoita ja kuninkuusmatkan juoksioita. Olympialaiset olivat jännittävät ja saimme nähdä huikeita suorituksia. Lopuksi oli kuninkuusmatka: kahdeksan kilometrin juoksu opistolle, joka oli mieleenpainuva hurjine loppukireineen.

Sunnuntain teemana oli päihteet. Meille kävi pitämässä raittiusluennon Raimo Jääskeläinen. Luentoa seurasi opistolaisten keskustelu, joka oli aktiivista ja olisi jatkunut vaikka iltaan saakka, ellei ruokailu olisi vienyt voittoa.

Maanantaina lellit lähtivät melontavaellukselle saareen yhdeksän kilometrin päähän Vuohtajärvelle. Kaverina meillä oli Juho-opettajan koira Laku. Saimme sinne keittiöltä niin paljon ruokaa, että emme paljoa muuta kerenneeet tehdä kuin yrittää syödä niitä vähemmäksi. Illalla olimme pimeäpiilosta ja kehittelimme muuta jännittävää ajanvietettä. Osa lelleistä nukkui taivasalla ja osa mukavasti teltassa. Aamulla lähdimme melomaan takaisin, ja nopeimmat kerkesivät hyvin lounaalle.

Ella ja Pertti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.