Viikko 36: Ensimmäinen opiskeluviikko

14.9.2017

Opistolaisten ensimmäinen opiskeluviikko oli suurilta osin luokkien etsimistä sekä opettajiin tutustumista. Samalla tutustuimme entistä paremmin toisiin opistolaisiin. Opinnot alkoivat pikkuhiljaa, mutta suurimmaksi osaksi tunnit olivat kohtuullisen rentoja oppiaineisiin tutustuessa.

Olemme alkaneet jo tottua elämään opistolla. Opistolife on maistunut hyvältä, opistolaisten porukassa on nyt jo loistava yhteishenki. Kämpissä on pidetty jo muutamia iltakyliä ja juhlittu muutamien opistolaisten synttäreitä.
Uusien opistokavereiden nimet tutuksi perinteisellä leikillä.
Lauantaina oli perheulkoilupäivä, jonka liikunnan ammattitutkinnon opiskelijat järjestivät.
Kahvipisteellä oli touhu päällä.
Siellä me opistolaiset olimme mukana erilaisten pisteiden järjestelyissä, kuten lasten leikkipaikalla, melomassa, talutusratsastuksessa ja jousiammunnassa. Illalla kävimme seuroissa Reisjärven ry:llä.
Leikkivarjo oli mieluisa niin isoille kuin pienillekin.
Viikko on ollut ylipäätään todella mukava! Me edelliset emäntä ja isäntä haluamme omasta puolestamme kiittää kaikkia opistolaisia sekä henkilökuntaa siitä.

Veera ja Eetu

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.