Viikko 35: Paloharjoitus ja lautakuntien valinnat

2.9.2010

Opistolaiset oppivat tuntemaan toisensa ensimmäisen kahden viikon aikana jo niin hyvin, että ekan viikonloppuloman jälkeen jälleennäkeminen oli riehakas. Saimme myös kaksi uutta opistolaista joukkoomme. Lomatunnelmista huolimatta maanatai-iltana joitakin opistolaisia odotti läksyjen teko, joitakin toisia ei (vaikkapa luonto- ja erälinjalaisia).

Tiistai-aamuna päästiin takaisin opiskelun makuun. Aamu sujui rauhallisesti, kunnes kolmannella oppitunnilla rehtorimme rauhallinen ääni ilmoitti keskusradiosta: ”Akvaariossa palaa!” Opiskelijoita pyydettiin poistumaan rauhallisesti opistorakennuksesta kokoontumispaikalle. Paikalle saapui paloauto, ja palomiehet alkoivat selvittää tilannetta. Kaikeksi onneksi palomestari ilmoitti, että kyseessä on pelkkä harjoitus.

Alkuviikosta odottelimme tietoja lautakuntien valinnoista, mutta niitä tietoja saamme odotella edelleen. Mutta lautakuntien kokouksia varten saimme kuitenkin ohjeita jo torstai-iltana oppilaskunnan illassa, kun kasvatusalan linja esitti opistolaisille havainnollistavat näytelmät hyvästä ja huonosta kokouksesta. Toivottavasti kaikki ottavat mallia siitä hyvästä kokouksesta!

Huomenna saamme vihdoinkin kuulla mihin lautakuntaan kukakin on valittu, ja pääsemme harjoittelemaan käytännössä kokouskäytäntöjä, sillä ensimmäiset lautakuntien kokoukset järjestetään jo huomenna. Toivottavasti lautakunnat ideoivat opistovuoteemme monenlaista toimintaa ja muuta mukavaa.

Henna ja Janne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.