Viikko 35: Paloharjoitus ja lautakuntien valinnat

2.9.2010

Opistolaiset oppivat tuntemaan toisensa ensimmäisen kahden viikon aikana jo niin hyvin, että ekan viikonloppuloman jälkeen jälleennäkeminen oli riehakas. Saimme myös kaksi uutta opistolaista joukkoomme. Lomatunnelmista huolimatta maanatai-iltana joitakin opistolaisia odotti läksyjen teko, joitakin toisia ei (vaikkapa luonto- ja erälinjalaisia).

Tiistai-aamuna päästiin takaisin opiskelun makuun. Aamu sujui rauhallisesti, kunnes kolmannella oppitunnilla rehtorimme rauhallinen ääni ilmoitti keskusradiosta: ”Akvaariossa palaa!” Opiskelijoita pyydettiin poistumaan rauhallisesti opistorakennuksesta kokoontumispaikalle. Paikalle saapui paloauto, ja palomiehet alkoivat selvittää tilannetta. Kaikeksi onneksi palomestari ilmoitti, että kyseessä on pelkkä harjoitus.

Alkuviikosta odottelimme tietoja lautakuntien valinnoista, mutta niitä tietoja saamme odotella edelleen. Mutta lautakuntien kokouksia varten saimme kuitenkin ohjeita jo torstai-iltana oppilaskunnan illassa, kun kasvatusalan linja esitti opistolaisille havainnollistavat näytelmät hyvästä ja huonosta kokouksesta. Toivottavasti kaikki ottavat mallia siitä hyvästä kokouksesta!

Huomenna saamme vihdoinkin kuulla mihin lautakuntaan kukakin on valittu, ja pääsemme harjoittelemaan käytännössä kokouskäytäntöjä, sillä ensimmäiset lautakuntien kokoukset järjestetään jo huomenna. Toivottavasti lautakunnat ideoivat opistovuoteemme monenlaista toimintaa ja muuta mukavaa.

Henna ja Janne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.