Viikko 35: Opistoelämää ensimmäisen loman jälkeen

1.9.2011

Palasimme maanantaina ensimmäistä kertaa lomien jälkeen takaisin opistolle. Porukka oli ihan innoissaan. Samana iltana tuli opistolle ensimmäiset hevoset, ja saimmekin opiston hevostalliin yhden uuden asukin lisää. Vielä hieman kesäterässä olleiden opiskelijoiden opinnot ovat pikkuhiljaa alkaneet lähteä käyntiin.

Heti tiistaiaamuna lellit (luonto- ja erälinja) kävivät harjoittelemassa melomista tulevaa melomisreissua varten opistorakennusken takana olevalla järvellä. Se reissu ei todellakaan jättänyt ketään kuivaksi – kirjaimellisesti. Sillä aikaa kun lellit olivat melomassa, muut linjat aloittivat normaalin opiskelurytmin.

Torstai-iltana tuli Reisjärven yläasteelta ja lukiosta opettajia yhteiseen koulutukseen opiston opettajien kanssa, joille nais- ja mieskuorolaiset esiintyivät ensimmäistä kertaa vain muutaman harjoittelukerran jälkeen, hyvällä menestyksellä. Illemmalla oli vielä leikkejä ja muuta oppilaskunnan ohjelmaa salissa.

Viime torstaina vastasimme sähköpostikyselyyn, jossa sai ilmaista kiinnostusta eri lautakuntiin. Huomenna julkaistaan lautakunnat ja pidetään perustamiskokoukset.

Kirsi ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.