Viikko 35: Opistoelämää ensimmäisen loman jälkeen

1.9.2011

Palasimme maanantaina ensimmäistä kertaa lomien jälkeen takaisin opistolle. Porukka oli ihan innoissaan. Samana iltana tuli opistolle ensimmäiset hevoset, ja saimmekin opiston hevostalliin yhden uuden asukin lisää. Vielä hieman kesäterässä olleiden opiskelijoiden opinnot ovat pikkuhiljaa alkaneet lähteä käyntiin.

Heti tiistaiaamuna lellit (luonto- ja erälinja) kävivät harjoittelemassa melomista tulevaa melomisreissua varten opistorakennusken takana olevalla järvellä. Se reissu ei todellakaan jättänyt ketään kuivaksi – kirjaimellisesti. Sillä aikaa kun lellit olivat melomassa, muut linjat aloittivat normaalin opiskelurytmin.

Torstai-iltana tuli Reisjärven yläasteelta ja lukiosta opettajia yhteiseen koulutukseen opiston opettajien kanssa, joille nais- ja mieskuorolaiset esiintyivät ensimmäistä kertaa vain muutaman harjoittelukerran jälkeen, hyvällä menestyksellä. Illemmalla oli vielä leikkejä ja muuta oppilaskunnan ohjelmaa salissa.

Viime torstaina vastasimme sähköpostikyselyyn, jossa sai ilmaista kiinnostusta eri lautakuntiin. Huomenna julkaistaan lautakunnat ja pidetään perustamiskokoukset.

Kirsi ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.