Viikko 35: Opistoelämää ensimmäisen loman jälkeen

1.9.2011

Palasimme maanantaina ensimmäistä kertaa lomien jälkeen takaisin opistolle. Porukka oli ihan innoissaan. Samana iltana tuli opistolle ensimmäiset hevoset, ja saimmekin opiston hevostalliin yhden uuden asukin lisää. Vielä hieman kesäterässä olleiden opiskelijoiden opinnot ovat pikkuhiljaa alkaneet lähteä käyntiin.

Heti tiistaiaamuna lellit (luonto- ja erälinja) kävivät harjoittelemassa melomista tulevaa melomisreissua varten opistorakennusken takana olevalla järvellä. Se reissu ei todellakaan jättänyt ketään kuivaksi – kirjaimellisesti. Sillä aikaa kun lellit olivat melomassa, muut linjat aloittivat normaalin opiskelurytmin.

Torstai-iltana tuli Reisjärven yläasteelta ja lukiosta opettajia yhteiseen koulutukseen opiston opettajien kanssa, joille nais- ja mieskuorolaiset esiintyivät ensimmäistä kertaa vain muutaman harjoittelukerran jälkeen, hyvällä menestyksellä. Illemmalla oli vielä leikkejä ja muuta oppilaskunnan ohjelmaa salissa.

Viime torstaina vastasimme sähköpostikyselyyn, jossa sai ilmaista kiinnostusta eri lautakuntiin. Huomenna julkaistaan lautakunnat ja pidetään perustamiskokoukset.

Kirsi ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.