Viikko 35: Kamarikuoron laulukokeita ja lautakuntavalintoja…

31.8.2012

Palasimme maanantaina ensimmäiseltä viikonloppuvapaaltamme. Vaikka kotona olikin niin mukava käydä, palasimme ilomielin jälleen opistolle. Opisto alkaa tuntua jo jonkin verran toiselta kodilta ja opistolaiset alkavat olla nyt kahden viikon jälkeen tuttuja toisilleen.

Maanantaina saimme tietää mihin lautakuntaan kukin kuuluu. Saimme myös tietää kamarikuoron kokoonpanon. Halukkaita kamarikuoroon oli ennätysmäärä: miltei 70 hakijaa. Tiistaina opistolla julistettiin emännän ja isännän toimesta koulurauha, kuten monissa muissakin Suomen oppilaitoksissa.

Tänään olemme saaneet opiston viestinnän opetettajalta koulutusta lautakuntien kokouksia varten, johon liittyen valitsimme lautakunnille puheenjohtajat ja sihteerit. Tällä viikolla me opistolaiset olemme muodostaneet opistolle myös ”viralliset” poikien sähly- ja lentopallojoukkueet.

Opistolla on mielestämme tällä hetkellä hyvä yhteishenki ja kaikki on sujunut leppoisasti, muutamia urheiluhaavereita lukuun ottamatta. Täällä riehuu ankara flunssa-aalto, joka on nyt hieman hellittämässä. Toivotaan, että lämpimiä syyspäiviä riittää!

Anni ja Jussi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.