Viikko 33-34: Ensimmäiset kaksi viikkoa!

25.8.2011

Ensimmäiset kaksi päivää menivät tutustuessa opistoympäristöön ja uusiin ihmisiin. Torstaina lähdimme perinteiselle Peuranpolun vaellukselle, tällä kertaa hieman haastavammissa olosuhteissa. Ensimmäisen vaelluspäivän, ja osan yöstäkin satoi taukomatta. Se kasteli luonnollisesti kaiken mikä ei ollut muovipussiin pakattuna. Vähän reilun kymmenen kilometrin vaellusetapin jälkeen Ahvenlammen kämpälle tuotu lämmin nakkikeitto lämmitti mukavasti, vaikka olo oli muuten kuin uitetulla koiralla.

Yövyimme viime vuodesta poiketen Ahvenlammen rannan rakennuksissa, jotka olivat tasoltaan aika lähellä heinälatoja. Tulomatkalla sää oli huomattavasti parempi ja ”lähes” kaikki varusteet säilyivät kuivina. Kukaan ei varmasti voi kieltää, etteikö olisi ollut mukava tulla takaisin opistolle ja vaihtaa kuivat sukat jalkaan.

Perjantaina oli ensimmäinen viikkosiivous, jolloin kaikki siivosivat omat solunsa säälliseen kuntoon. Lauantaina järjestettiin mustaherukoiden poimimiskilpailu, jonka LELlit ansaitusti voittivat KOLlien ankarasta taistelusta huolimatta.

Sunnuntaina osallistuimme Reisjärven syysseuroihin, jossa oli ensin ehtoollisjumalanpalvelus kirkossa ja sen jälkeen seurat Ry:llä.

Maanantaina alkoikin sitten oikea opiskelu lukujärjestyksen mukaan. Läksyjä on  tullut joillekin enemmän, joillekin nimeltämainitsemattomille KÄLleille vähemmän. Keskiviikkona oli ensimmäiset seurat, joissa seuraisäntänä toimi opiston isäntä. Huomenna eli perjantaina olisi sitten siivouspäivä ja ensimmäinen kotiloma.

Ensimmäinen kaksiviikkoinen on kulunut todella nopeasti ja on ollut mukavaa tutustua uusiin ja erilaisiin ihmisiin. Täytyy vielä mainita että liikuntasali ja pingispöydät ovat olleet erittäin ahkerassa käytössä, eikä tahti varmasti tule kovin paljon hiipumaan!

Petra ja Jyri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.