Viikko 33-34: Ensimmäiset kaksi viikkoa!

25.8.2011

Ensimmäiset kaksi päivää menivät tutustuessa opistoympäristöön ja uusiin ihmisiin. Torstaina lähdimme perinteiselle Peuranpolun vaellukselle, tällä kertaa hieman haastavammissa olosuhteissa. Ensimmäisen vaelluspäivän, ja osan yöstäkin satoi taukomatta. Se kasteli luonnollisesti kaiken mikä ei ollut muovipussiin pakattuna. Vähän reilun kymmenen kilometrin vaellusetapin jälkeen Ahvenlammen kämpälle tuotu lämmin nakkikeitto lämmitti mukavasti, vaikka olo oli muuten kuin uitetulla koiralla.

Yövyimme viime vuodesta poiketen Ahvenlammen rannan rakennuksissa, jotka olivat tasoltaan aika lähellä heinälatoja. Tulomatkalla sää oli huomattavasti parempi ja ”lähes” kaikki varusteet säilyivät kuivina. Kukaan ei varmasti voi kieltää, etteikö olisi ollut mukava tulla takaisin opistolle ja vaihtaa kuivat sukat jalkaan.

Perjantaina oli ensimmäinen viikkosiivous, jolloin kaikki siivosivat omat solunsa säälliseen kuntoon. Lauantaina järjestettiin mustaherukoiden poimimiskilpailu, jonka LELlit ansaitusti voittivat KOLlien ankarasta taistelusta huolimatta.

Sunnuntaina osallistuimme Reisjärven syysseuroihin, jossa oli ensin ehtoollisjumalanpalvelus kirkossa ja sen jälkeen seurat Ry:llä.

Maanantaina alkoikin sitten oikea opiskelu lukujärjestyksen mukaan. Läksyjä on  tullut joillekin enemmän, joillekin nimeltämainitsemattomille KÄLleille vähemmän. Keskiviikkona oli ensimmäiset seurat, joissa seuraisäntänä toimi opiston isäntä. Huomenna eli perjantaina olisi sitten siivouspäivä ja ensimmäinen kotiloma.

Ensimmäinen kaksiviikkoinen on kulunut todella nopeasti ja on ollut mukavaa tutustua uusiin ja erilaisiin ihmisiin. Täytyy vielä mainita että liikuntasali ja pingispöydät ovat olleet erittäin ahkerassa käytössä, eikä tahti varmasti tule kovin paljon hiipumaan!

Petra ja Jyri

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.