Viikko 3: Sävelhartaus Oulussa ja opistoesittely Limingassa

16.1.2015

Launtaina vietimme teemapäivää aiheesta itsetunto. Keskustelimme aiheesta pienissä ryhmissä, lautakuntien puheenjohtajien johdolla.

Kin Ballia ulkona

Välillä kävimme ulkona pelaamassa eri leikkejä ja haukkaamassa happea. Päivä oli todella antoisa ja mukava.

Tytöt syöksyy

Sunnuntaina lähdimme heti aamusta kohti Oulun tuomiokirkkoa, jossa opistolaiset pitivät sävelhartauden, jonka aiheena oli ‘’Autuaita ovat rauhantekijät.’’  Kuorot lauloivat ja välissä  saimme kuulla runoja ja tekstin pätkiä. Lopuksi rehtorimme piti hartauden.

NaiskuoroTuomiokirkolta jatkoimme matkaa Limingan rauhanyhdistykselle, jossa pidimme viimeisen koko porukan opistoesittelyn.

IMG_6829

Maanantai aamuna herätys oli tunnin myöhemmin kuin tavallisesti Oulun reissusta johtuen! Viikko on sujunut hyvin, ahkeraa opiskelua ja tavallista arkea eläen.

Ida ja Aukusti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.