Viikko 3: Sävelhartaus Oulussa ja opistoesittely Limingassa

16.1.2015

Launtaina vietimme teemapäivää aiheesta itsetunto. Keskustelimme aiheesta pienissä ryhmissä, lautakuntien puheenjohtajien johdolla.

Kin Ballia ulkona

Välillä kävimme ulkona pelaamassa eri leikkejä ja haukkaamassa happea. Päivä oli todella antoisa ja mukava.

Tytöt syöksyy

Sunnuntaina lähdimme heti aamusta kohti Oulun tuomiokirkkoa, jossa opistolaiset pitivät sävelhartauden, jonka aiheena oli ‘’Autuaita ovat rauhantekijät.’’  Kuorot lauloivat ja välissä  saimme kuulla runoja ja tekstin pätkiä. Lopuksi rehtorimme piti hartauden.

NaiskuoroTuomiokirkolta jatkoimme matkaa Limingan rauhanyhdistykselle, jossa pidimme viimeisen koko porukan opistoesittelyn.

IMG_6829

Maanantai aamuna herätys oli tunnin myöhemmin kuin tavallisesti Oulun reissusta johtuen! Viikko on sujunut hyvin, ahkeraa opiskelua ja tavallista arkea eläen.

Ida ja Aukusti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.