Viikko 3: Ulkoilua ja palapelin kokoamista

17.1.2014

Saavuimme maanantai-iltana opistokotiin ja huomasimme iloksemme, että kauan odotetut pelipaidat olivat viimeinkin saapuneet. Viikon aikana uudet paidat ovat olleet ahkerassa käytössä.

_DSC0406

Säät ovat suosineet ulkoilijoita, aurinko on paistanut ja järven jäällä on näkynyt paljon reippaita luistelijoita.

jäällä

Tiistaina aloitimme koko opiston voimin kokoamaan 24 000 palan palapeliä. Se on edistynyt viikon aikana jo paljon. Palapelillä on myös oma yhteishenkeä nostava merkitys, koska sitä tehdessä tulee juteltua monien opistokavereiden kanssa.

_DSC0267
Keskiviikkona opistoneuvosto oli järjestänyt julkisen kokouksen, jota pääsimme seuraamaan. Oli mielenkiintoista nähdä miten lautakuntien puheenjohtajat presidentin johdolla päättivät oppilaskunnan toiminnasta.

Torstaina oli hevostenhoitolautakunnan vuoro järjestää toimintailta. Ohjelmassa oli soluvierailut, joten kävimme kyläilemässä toistemme luona.

Odotamme innolla källin poikien ohjelmailtaa sekä teemaviikonloppua.

Emäntänä ja isäntänä oli mukava vierailla iltaisin soluissa ja jutella opistoystävien kanssa.

Sylvia ja Joonas

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.