Viikko 3: Ulkoilua ja palapelin kokoamista

17.1.2014

Saavuimme maanantai-iltana opistokotiin ja huomasimme iloksemme, että kauan odotetut pelipaidat olivat viimeinkin saapuneet. Viikon aikana uudet paidat ovat olleet ahkerassa käytössä.

_DSC0406

Säät ovat suosineet ulkoilijoita, aurinko on paistanut ja järven jäällä on näkynyt paljon reippaita luistelijoita.

jäällä

Tiistaina aloitimme koko opiston voimin kokoamaan 24 000 palan palapeliä. Se on edistynyt viikon aikana jo paljon. Palapelillä on myös oma yhteishenkeä nostava merkitys, koska sitä tehdessä tulee juteltua monien opistokavereiden kanssa.

_DSC0267
Keskiviikkona opistoneuvosto oli järjestänyt julkisen kokouksen, jota pääsimme seuraamaan. Oli mielenkiintoista nähdä miten lautakuntien puheenjohtajat presidentin johdolla päättivät oppilaskunnan toiminnasta.

Torstaina oli hevostenhoitolautakunnan vuoro järjestää toimintailta. Ohjelmassa oli soluvierailut, joten kävimme kyläilemässä toistemme luona.

Odotamme innolla källin poikien ohjelmailtaa sekä teemaviikonloppua.

Emäntänä ja isäntänä oli mukava vierailla iltaisin soluissa ja jutella opistoystävien kanssa.

Sylvia ja Joonas

 

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.