Viikko 3: Rauhallista arkea

28.1.2022
Jakson vaihtuessa uudet valinnaiset lisäsivät opiskelumotivaatiota, ja viikko sisälsi monenlaisia mukavia ohjelmailtoja.

Alkuviikko oli tosiaan rauhallinen. Yhteistä ohjelmaa ei ensimmäisinä päivinä ollut, joten opistolaiset viihtyivät vapaa-ajalla kämpissä ja ulkona. 

Keskiviikkona yksi viidestä yrittäjyyslinjan yrityksestä, Clovena myi pipojaan illalla yläaulassa. Sen jälkeen niitä onkin näkynyt lämmittämässä opistolaisten päitä.

Torstaina oli viestintälautakunnan ohjelmailta. Jokaiselle linjalle annettiin tehtäväksi kuvata muutaman minuutin mittainen video annetusta aiheesta, esimerkiksi ristiäisistä tai työhaastattelusta. Tuotokset katsottiin lopuksi yhdessä auditoriossa ja tuomaristo pisteytti ne. Videot olivat hauskoja, sillä opistolaiset käyttivät niissä luovuuttaan ja heittäytyivät täysillä mukaan. Oli mukavaa touhuta oman linjan kanssa pitkästä aikaa ohjelmaillassa!

Perjantai-iltana oli teknisten taitojen linjan ohjelmailta. Ohjelmailta oli tehty lyhyellä varoitusajalla, mutta ilta oli silti hyvä. Ohjelmaan kuului kahvin keitto kilpailu, vitsibattle, hauskoja videoita ja loppuun kuultiin iltahartaus. 

Lauantain teemapäivän aiheena oli taidepäivä. Ideana oli että joka kämpästä tehtiin teipin avulla ihmisfiguureja ja niiden sisälle laitettiin ledit. Lopuksi figuurit ripustettiin puuhun ja saatiin hieno taideteos. Illalla pojat pelasivat säbää viime vuoden opistolaisia vastaan ja voittivat murskavoitolla!

Jakson vaihtuessa uudet valinnaiset lisäsivät opiskelumotivaatiota. Viikolla vietettiin jälleen muutamia synttäreitä. Kämpissä yhdessä vietetty aika lähensi kämppiksiä entisestään ja paransi yhteishenkeä.

-Tuuli ja Julius

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.