Viikko 3: Kotiväenpäivä

26.1.2010
Viikko alkoi virkeissä tunnelmissa, lomaviikonlopun jälkeen. Kevätlukukausi on alkanut tehokkaasti – touhua riittää, mutta intoa myös.
Viikon aikana tehtiin myös historiaa. Luonto- ja erälinjan mahtipontinen auditorioprojekti saatiin päätökseen. Tapahtumaa juhlistettiin tyylikkäiden avajaisten merkeissä. Linjan isähahmo Jomppe luonnehti tunnelmia: ”Tämä on aivan tavallinen tammikuinen päivä. Mutta samalla tämä on maailmanhistoriallisesti erittäin merkittävä päivä!”
Viikon aikana kunnostauduttiin myös urheilun saralla. Tärkeimpänä mainittakoon lauantainen jääkiekko-ottelu viimevuotisia opistolaisia vastaan. Meiän pojathan sen vei! Tilanne päättyi kohtalaisen selkeisiin lukemiin 4-2. Fiilikset olivat korkealla! Myös kannustusjoukoille pitää antaa illasta erityinen kiitos!
Vietimme lauantaina kotiväen päivää. Opisto täyttyi isistä, äideistä ja sisaruksista. Kuorot lauloivat muun muassa upouuden opistolaulumme, opistoa esiteltiin valokuvilla ja mukavilla esittelyillä. Alustus ja keskustelu käytiin kodin ihmissuhteista. Niistä kaikille jäi antoisa ja hyvä mieli. Päivä päätettiin lentopallo-otteluihin isiä ja äitejä vastaan. Myönnettäköön, että molemmat ottelut taidettiin hävitä.
Viikko sujui kokonaisuudessaan oikeinkin hyvin. Hyvä maku jäi!

Annalise ja Olli-Antti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.