Viikko 3: Kotiväenpäivä

26.1.2010
Viikko alkoi virkeissä tunnelmissa, lomaviikonlopun jälkeen. Kevätlukukausi on alkanut tehokkaasti – touhua riittää, mutta intoa myös.
Viikon aikana tehtiin myös historiaa. Luonto- ja erälinjan mahtipontinen auditorioprojekti saatiin päätökseen. Tapahtumaa juhlistettiin tyylikkäiden avajaisten merkeissä. Linjan isähahmo Jomppe luonnehti tunnelmia: ”Tämä on aivan tavallinen tammikuinen päivä. Mutta samalla tämä on maailmanhistoriallisesti erittäin merkittävä päivä!”
Viikon aikana kunnostauduttiin myös urheilun saralla. Tärkeimpänä mainittakoon lauantainen jääkiekko-ottelu viimevuotisia opistolaisia vastaan. Meiän pojathan sen vei! Tilanne päättyi kohtalaisen selkeisiin lukemiin 4-2. Fiilikset olivat korkealla! Myös kannustusjoukoille pitää antaa illasta erityinen kiitos!
Vietimme lauantaina kotiväen päivää. Opisto täyttyi isistä, äideistä ja sisaruksista. Kuorot lauloivat muun muassa upouuden opistolaulumme, opistoa esiteltiin valokuvilla ja mukavilla esittelyillä. Alustus ja keskustelu käytiin kodin ihmissuhteista. Niistä kaikille jäi antoisa ja hyvä mieli. Päivä päätettiin lentopallo-otteluihin isiä ja äitejä vastaan. Myönnettäköön, että molemmat ottelut taidettiin hävitä.
Viikko sujui kokonaisuudessaan oikeinkin hyvin. Hyvä maku jäi!

Annalise ja Olli-Antti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.