Viikko 3: Kotiväenpäivä

26.1.2010
Viikko alkoi virkeissä tunnelmissa, lomaviikonlopun jälkeen. Kevätlukukausi on alkanut tehokkaasti – touhua riittää, mutta intoa myös.
Viikon aikana tehtiin myös historiaa. Luonto- ja erälinjan mahtipontinen auditorioprojekti saatiin päätökseen. Tapahtumaa juhlistettiin tyylikkäiden avajaisten merkeissä. Linjan isähahmo Jomppe luonnehti tunnelmia: ”Tämä on aivan tavallinen tammikuinen päivä. Mutta samalla tämä on maailmanhistoriallisesti erittäin merkittävä päivä!”
Viikon aikana kunnostauduttiin myös urheilun saralla. Tärkeimpänä mainittakoon lauantainen jääkiekko-ottelu viimevuotisia opistolaisia vastaan. Meiän pojathan sen vei! Tilanne päättyi kohtalaisen selkeisiin lukemiin 4-2. Fiilikset olivat korkealla! Myös kannustusjoukoille pitää antaa illasta erityinen kiitos!
Vietimme lauantaina kotiväen päivää. Opisto täyttyi isistä, äideistä ja sisaruksista. Kuorot lauloivat muun muassa upouuden opistolaulumme, opistoa esiteltiin valokuvilla ja mukavilla esittelyillä. Alustus ja keskustelu käytiin kodin ihmissuhteista. Niistä kaikille jäi antoisa ja hyvä mieli. Päivä päätettiin lentopallo-otteluihin isiä ja äitejä vastaan. Myönnettäköön, että molemmat ottelut taidettiin hävitä.
Viikko sujui kokonaisuudessaan oikeinkin hyvin. Hyvä maku jäi!

Annalise ja Olli-Antti

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.