Viikko 3: Kaupunkisotaa ja opistoesittelyjä

27.1.2017

Räisälänmäellä eletään mukavaa arkea. Viikko on kulunut rennosti opiskelun ja työnteon merkeissä. Aloitimme tiistaina isäntänä ja emäntänä odottavin ja innokkain mielin. Meidän mielestä iltakierrokset kämpissä on ollut parasta tässä hommassa.

Liikuntasali oli muutettu koko viikon ajaksi taistelutantereeksi, johon sai varata vuoron ja mennä pelaamaan hyvällä porukalla kaupunkisotaa. ”Sotiminen” tapahtui pehmeillä vaahtomuovipalloilla ja peliin oli omat sääntönsä.

Keskiviikkoiltana raamattu oli useassa kämpässä esillä torstaista uskonnon koetta varten. Uskonnon koe menikin suurimmaksi osaksi hyvin.

Perjantaina opiston tytöt olivat sopineet pukevansa raitapaidat ja se piristi kivasti päivää. Iltapäivällä pidettiin oppilaskunnan kehittämisseminaari, jossa mietittiin lautakuntien mennyttä ja tulevaa toimintaa. Illalla Lollit järjestivät hauskan ohjelmaillan.

Lauantaina pidettiin Haku päällä-päivä. Kuuntelimme työelämän asiantuntijan luennon. Sen jälkeen kävimme erilaisissa työpajoissa, joissa harjoiteltiin mm. työhaastattelua tai CV:n tekemistä. Päivä oli opettavainen ja opiskelijoille ajankohtainen.

blogikuva1

Sunnuntaina saimme nauttia pitkistä yöunista. Aamunpalan jälkeen lähdimme Ylivieskaan vierailulle esittelemään opistoa. Ylivieskalaiset ottivat meidät ystävällisesti vastaan ja olivat vieraanvaraisia. Hyvillä mielin lähdimme takaisin opistolle ja pääsimme lopulta perille, vaikka tulomatkalla tuli pieniä mutkia matkaan…

blogikuva2

Kaikkien kaikkiaan viikko on ollut antoisa ja mukava kokemus, kiitos kun olemme saaneet olla isäntänä ja emäntänä.
Kukka ja Veikka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.