Viikko 3: Kaupunkisotaa ja opistoesittelyjä

27.1.2017

Räisälänmäellä eletään mukavaa arkea. Viikko on kulunut rennosti opiskelun ja työnteon merkeissä. Aloitimme tiistaina isäntänä ja emäntänä odottavin ja innokkain mielin. Meidän mielestä iltakierrokset kämpissä on ollut parasta tässä hommassa.

Liikuntasali oli muutettu koko viikon ajaksi taistelutantereeksi, johon sai varata vuoron ja mennä pelaamaan hyvällä porukalla kaupunkisotaa. ”Sotiminen” tapahtui pehmeillä vaahtomuovipalloilla ja peliin oli omat sääntönsä.

Keskiviikkoiltana raamattu oli useassa kämpässä esillä torstaista uskonnon koetta varten. Uskonnon koe menikin suurimmaksi osaksi hyvin.

Perjantaina opiston tytöt olivat sopineet pukevansa raitapaidat ja se piristi kivasti päivää. Iltapäivällä pidettiin oppilaskunnan kehittämisseminaari, jossa mietittiin lautakuntien mennyttä ja tulevaa toimintaa. Illalla Lollit järjestivät hauskan ohjelmaillan.

Lauantaina pidettiin Haku päällä-päivä. Kuuntelimme työelämän asiantuntijan luennon. Sen jälkeen kävimme erilaisissa työpajoissa, joissa harjoiteltiin mm. työhaastattelua tai CV:n tekemistä. Päivä oli opettavainen ja opiskelijoille ajankohtainen.

blogikuva1

Sunnuntaina saimme nauttia pitkistä yöunista. Aamunpalan jälkeen lähdimme Ylivieskaan vierailulle esittelemään opistoa. Ylivieskalaiset ottivat meidät ystävällisesti vastaan ja olivat vieraanvaraisia. Hyvillä mielin lähdimme takaisin opistolle ja pääsimme lopulta perille, vaikka tulomatkalla tuli pieniä mutkia matkaan…

blogikuva2

Kaikkien kaikkiaan viikko on ollut antoisa ja mukava kokemus, kiitos kun olemme saaneet olla isäntänä ja emäntänä.
Kukka ja Veikka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.