Viikko 2: Tavallista arkea

11.1.2013

Viikko on kulunut mukavasti opiskelun merkeissä. Tällä viikolla ei ole hirveästi tapahtunut mitään erikoista, normaalia koulunkäyntiä lähinnä. Maanantaina opiston poikien sählyjoukkuetta vastaan tuli pelaamaan Sievin joukkue ja opisto voitti! Torstaina oli käytännöntyönlinjan tyttöjen ihanan mukava ohjelmailta.

Ompeluajokortti

Luonto- ja erälinjalaiset eli tutummin lellit, ovat tehneet järven ympäri ladun, ja sitä ympyrää ne on ”jyystäny” pitkin viikkoa.
Saarisen järveltä
Uusi opokin on ilmestynyt opiston käytäväkuvaan ja aloittanut haastattelut, sillä kohtahan on jo yhteishaku. Tytöt ovat tehneet paljon majoja ja nukkuneet niissä hakien eksoottisia kokemuksia. Välillä ilmassa on ollut pientä väsymystä pitkän joululoman vuoksi…
On ollut mukavaa olla emäntänä ja isäntänä ja nähdä solujen iltaelämää. Solukierrokset on ollu huippuja!
Aino ja Topias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.