Viikko 2: Tavallista arkea

11.1.2013

Viikko on kulunut mukavasti opiskelun merkeissä. Tällä viikolla ei ole hirveästi tapahtunut mitään erikoista, normaalia koulunkäyntiä lähinnä. Maanantaina opiston poikien sählyjoukkuetta vastaan tuli pelaamaan Sievin joukkue ja opisto voitti! Torstaina oli käytännöntyönlinjan tyttöjen ihanan mukava ohjelmailta.

Ompeluajokortti

Luonto- ja erälinjalaiset eli tutummin lellit, ovat tehneet järven ympäri ladun, ja sitä ympyrää ne on ”jyystäny” pitkin viikkoa.
Saarisen järveltä
Uusi opokin on ilmestynyt opiston käytäväkuvaan ja aloittanut haastattelut, sillä kohtahan on jo yhteishaku. Tytöt ovat tehneet paljon majoja ja nukkuneet niissä hakien eksoottisia kokemuksia. Välillä ilmassa on ollut pientä väsymystä pitkän joululoman vuoksi…
On ollut mukavaa olla emäntänä ja isäntänä ja nähdä solujen iltaelämää. Solukierrokset on ollu huippuja!
Aino ja Topias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.