Viikko 18: Siivoilua ja Viron opintomatkan valmistelua

2.5.2013

Haikein mutta onnellisin mielin saavuimme viimeiseltä viikonloppulomalta opistolle. Viikko alkoi solujen siivoamisella. Kaikki opiskelijat siivosivat hiki hatussa soluja puhtaiksi ja kiiltäviksi. Tiistai -iltapäivällä äänitimme “jämälevyn” opistolaisille, jossa on lauluja, joita viralliselle cd:lle ei tullut. Äänitykset sujuivat hyvin. Saimme aikaan hienon levyn, jonka tekemiseen osallistuivat kaikki opiston kuorot. Cd -levyä on varmasti ihana kuunnella opiston jälkeen.

Keskiviikkoaamuna lähdimme viettämään päivää Petäjänmäelle. Siellä oli tiedossa linjojen väliset jalkapallo-ottelut. Myös frisbeegolfia oli mahdollisuus harrastaa. Päivä kului rattoisasti opistolaisten seurassa. Sillä aikaa kun toiset paistoivat makkaraa kodalla, saattoivat toiset katsella jalkapallo -ottelua. Jalkapallo -ottelun voittajaksi selviytyi luonto- ja erälinja.Petäjänmäeltä kävelimme ja juoksimme opistolle.

1

Päivällisen jälkeen meillä oli naamiaiset, jossa näimme toinen toistaan hienompia, karmeampia ja upeampia asuja. Naamiaisissa saattoi nähdä muun muassa vampyyrin, robotin, röllin ja jopa itse presidenttimme Sauli Niinistön. Naamiaiset päättyivät parhaan naamiaisasun julkistamiseen. Naamiaisten jälkeen näimme muutamien opiston poikien tekemän hauskan videon Villistä Lännestä.

2

Torstaina siivoilimme vielä soluja kurssikuntoon ja pesimme mattoja.

3

Pakkasimme myös tulevaa Viron opintomatkaa varten, jonne lähdemme torstain ja perjantain välisenä yönä. Opintomatkaa odotellen!

Rebekka ja Aleksi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.