Viikko 18: Siivoilua ja Viron opintomatkan valmistelua

2.5.2013

Haikein mutta onnellisin mielin saavuimme viimeiseltä viikonloppulomalta opistolle. Viikko alkoi solujen siivoamisella. Kaikki opiskelijat siivosivat hiki hatussa soluja puhtaiksi ja kiiltäviksi. Tiistai -iltapäivällä äänitimme “jämälevyn” opistolaisille, jossa on lauluja, joita viralliselle cd:lle ei tullut. Äänitykset sujuivat hyvin. Saimme aikaan hienon levyn, jonka tekemiseen osallistuivat kaikki opiston kuorot. Cd -levyä on varmasti ihana kuunnella opiston jälkeen.

Keskiviikkoaamuna lähdimme viettämään päivää Petäjänmäelle. Siellä oli tiedossa linjojen väliset jalkapallo-ottelut. Myös frisbeegolfia oli mahdollisuus harrastaa. Päivä kului rattoisasti opistolaisten seurassa. Sillä aikaa kun toiset paistoivat makkaraa kodalla, saattoivat toiset katsella jalkapallo -ottelua. Jalkapallo -ottelun voittajaksi selviytyi luonto- ja erälinja.Petäjänmäeltä kävelimme ja juoksimme opistolle.

1

Päivällisen jälkeen meillä oli naamiaiset, jossa näimme toinen toistaan hienompia, karmeampia ja upeampia asuja. Naamiaisissa saattoi nähdä muun muassa vampyyrin, robotin, röllin ja jopa itse presidenttimme Sauli Niinistön. Naamiaiset päättyivät parhaan naamiaisasun julkistamiseen. Naamiaisten jälkeen näimme muutamien opiston poikien tekemän hauskan videon Villistä Lännestä.

2

Torstaina siivoilimme vielä soluja kurssikuntoon ja pesimme mattoja.

3

Pakkasimme myös tulevaa Viron opintomatkaa varten, jonne lähdemme torstain ja perjantain välisenä yönä. Opintomatkaa odotellen!

Rebekka ja Aleksi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.