Viikko 17: Teemaviikkonen aloitus

28.4.2017

Maanantaina aloitimme ensimmäisen teemaviikon. Ensimmäiseen teemapäivään kuului päärakennuksen siivousta ja illalla oli aikuislinjan järjestämä matkailta, jossa he kertoivat heidän huikeasta Rooman matkastaan.

Tiistaina ja keskiviikkona vuorossa oli solujen siivousta ja tarpeettomien tavaroiden pakkausta. Tiistai ilta huipentui musiikki- ja keittiölautakunnan järjestämään musiikki-iltapalaan, jossa saimme kuulla kaunista musiikkia.

Torstaina, viikon viimeisenä teemapäivänä oli henkilökunnan ja opiskelijoiden välinen lentopallo-ottelu. Illalla oli henkilökunnan järjestämä ohjelmailta, jota kaikki odottivat innolla.

Opistolaisten yhteishenki ja opiston tunnelma on tiivistynyt loppua kohden ja kaikesta voi päätellä että elämme opiston viimeisiä viikkoja. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollu mukava ja leppoinen. On ollut kiva kiertää kämppiä iltaisin ja nähdä kaikkien kämppien iltaelämää.

Riikka ja Iiro

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.