Viikko 17: Teemaviikkonen aloitus

28.4.2017

Maanantaina aloitimme ensimmäisen teemaviikon. Ensimmäiseen teemapäivään kuului päärakennuksen siivousta ja illalla oli aikuislinjan järjestämä matkailta, jossa he kertoivat heidän huikeasta Rooman matkastaan.

Tiistaina ja keskiviikkona vuorossa oli solujen siivousta ja tarpeettomien tavaroiden pakkausta. Tiistai ilta huipentui musiikki- ja keittiölautakunnan järjestämään musiikki-iltapalaan, jossa saimme kuulla kaunista musiikkia.

Torstaina, viikon viimeisenä teemapäivänä oli henkilökunnan ja opiskelijoiden välinen lentopallo-ottelu. Illalla oli henkilökunnan järjestämä ohjelmailta, jota kaikki odottivat innolla.

Opistolaisten yhteishenki ja opiston tunnelma on tiivistynyt loppua kohden ja kaikesta voi päätellä että elämme opiston viimeisiä viikkoja. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollu mukava ja leppoinen. On ollut kiva kiertää kämppiä iltaisin ja nähdä kaikkien kämppien iltaelämää.

Riikka ja Iiro

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.