Viikko 17: Teemaviikkonen aloitus

28.4.2017

Maanantaina aloitimme ensimmäisen teemaviikon. Ensimmäiseen teemapäivään kuului päärakennuksen siivousta ja illalla oli aikuislinjan järjestämä matkailta, jossa he kertoivat heidän huikeasta Rooman matkastaan.

Tiistaina ja keskiviikkona vuorossa oli solujen siivousta ja tarpeettomien tavaroiden pakkausta. Tiistai ilta huipentui musiikki- ja keittiölautakunnan järjestämään musiikki-iltapalaan, jossa saimme kuulla kaunista musiikkia.

Torstaina, viikon viimeisenä teemapäivänä oli henkilökunnan ja opiskelijoiden välinen lentopallo-ottelu. Illalla oli henkilökunnan järjestämä ohjelmailta, jota kaikki odottivat innolla.

Opistolaisten yhteishenki ja opiston tunnelma on tiivistynyt loppua kohden ja kaikesta voi päätellä että elämme opiston viimeisiä viikkoja. Viikko isäntänä ja emäntänä on ollu mukava ja leppoinen. On ollut kiva kiertää kämppiä iltaisin ja nähdä kaikkien kämppien iltaelämää.

Riikka ja Iiro

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.