Viikko 17: Teemapäiväviikko

10.5.2016

Tiistai oli viimeinen opiskelupäivä, jolloin ohjelma meni lukujärjestyksen mukaan. Toimittajakurssilaiset kävivät viemässä Ylivieskaan vuosikirjan painettavaksi sekä tutustumassa kirjapainon tiloihin.

kirjapaino

Keskiviikkona siivosimme yhdessä opiston päärakennusta linjoittain, sekä osallistuimme ohjelmalautakunnan järjestämään aarteenetsintään. Tiukan kilpailun jälkeen voittajaksi selviytyi yrittäjyyslinja.

Torstaina siivosimme opiston piha-aluetta ja ympäristöä sekä pesimme mattoja. Illalla erityislinja järjesti ohjelmaillan.

IMG_1142
Erityislinjan ohjelmaillassa etsittiin muun muassa todellista prinsessaa.

Perjantaina aloitimme kämppien kevätsiivouksen sekä saimme opistopaidat. Illalla vietimme yhdessä aikaa nuotion ääressä sekä frisbeetä heitellen.

IMG_1137

Lauantaina oli yrittäjyyslinjan organisoimat Reisjärven messut, jotka järjestettiin kolmatta kertaa. Messujen avaajana toimi Matti Vanhanen. Teemana oli liikunta ja ulkoilu, ja messualueella oli useita pisteitä, joissa sai kokeilla eri liikuntalajeja. Juhani “Tami” Tamminen kävi puhumassa liikunnan tärkeydestä sekä veti liikunta-aiheisen paneelikeskustelun. Tapahtumaan odotettiin ennätysmäärä vieraita, ja messuilla vierailikin yli 2500 kävijää.

IMG_1134
Vesipelastusnäytöstä seurasi kiinnostunut yleisö.
matti vanhanen
Matti Vanhanen avasi Reisjärven messut 2016.

Sunnuntaina oli infotilaisuus ensi viikon Viron reissuun liittyen. Lähdemme neljä päivää kestävälle opintomatkalle, jota varten olemme keränneet rahaa vuoden mittaan. Sää suosi meitä, ja olimmekin ulkoilemassa koko opiston voimin medialautakunnan järjestämässä ulkoiluhetkessä.

Viikko emäntänä ja isäntänä on mennyt nopeasti. Tämä vastuutehtävä oli meille hieno mahdollisuus. Oli mukavaa nähdä solujen iltaelämää ja jutella opistolaisten kanssa.
Milja ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.