Viikko 17: Teemapäiväviikko

10.5.2016

Tiistai oli viimeinen opiskelupäivä, jolloin ohjelma meni lukujärjestyksen mukaan. Toimittajakurssilaiset kävivät viemässä Ylivieskaan vuosikirjan painettavaksi sekä tutustumassa kirjapainon tiloihin.

kirjapaino

Keskiviikkona siivosimme yhdessä opiston päärakennusta linjoittain, sekä osallistuimme ohjelmalautakunnan järjestämään aarteenetsintään. Tiukan kilpailun jälkeen voittajaksi selviytyi yrittäjyyslinja.

Torstaina siivosimme opiston piha-aluetta ja ympäristöä sekä pesimme mattoja. Illalla erityislinja järjesti ohjelmaillan.

IMG_1142
Erityislinjan ohjelmaillassa etsittiin muun muassa todellista prinsessaa.

Perjantaina aloitimme kämppien kevätsiivouksen sekä saimme opistopaidat. Illalla vietimme yhdessä aikaa nuotion ääressä sekä frisbeetä heitellen.

IMG_1137

Lauantaina oli yrittäjyyslinjan organisoimat Reisjärven messut, jotka järjestettiin kolmatta kertaa. Messujen avaajana toimi Matti Vanhanen. Teemana oli liikunta ja ulkoilu, ja messualueella oli useita pisteitä, joissa sai kokeilla eri liikuntalajeja. Juhani “Tami” Tamminen kävi puhumassa liikunnan tärkeydestä sekä veti liikunta-aiheisen paneelikeskustelun. Tapahtumaan odotettiin ennätysmäärä vieraita, ja messuilla vierailikin yli 2500 kävijää.

IMG_1134
Vesipelastusnäytöstä seurasi kiinnostunut yleisö.
matti vanhanen
Matti Vanhanen avasi Reisjärven messut 2016.

Sunnuntaina oli infotilaisuus ensi viikon Viron reissuun liittyen. Lähdemme neljä päivää kestävälle opintomatkalle, jota varten olemme keränneet rahaa vuoden mittaan. Sää suosi meitä, ja olimmekin ulkoilemassa koko opiston voimin medialautakunnan järjestämässä ulkoiluhetkessä.

Viikko emäntänä ja isäntänä on mennyt nopeasti. Tämä vastuutehtävä oli meille hieno mahdollisuus. Oli mukavaa nähdä solujen iltaelämää ja jutella opistolaisten kanssa.
Milja ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.