Viikko 17: Jämsäläisten vierailu ja siivousta

25.4.2014

Tiistai-iltana palasimme opistolle pääsiäisloman vietosta. Saimme heti keskiviikkoaamuna vieraiksemme Jämsän opistolaiset. Vierailu alkoi aloitustilaisuudella, jossa lauloimme jämsäläisille flashmobina opistolaulumme. Reisjärven kuorot esiintyivät, minkä jälkeen alkoi tiukka lentopallo-ottelu. Reisjärvi voitti niukasti, mutta pääsimme jämsäläisten kanssa yhteisymmärrykseen siitä, että fiilis on kaikkein tärkein, ei voitto. Ja fiilistä ottelussa riittikin.

IMG_2025

Ottelun jälkeen oli vuorossa molempien opistojen opistoneuvostojen yhteiskokous, jossa pohdittiin muun muassa, miten yhteistyötä oppilaskunnan toiminnassa voisi lisätä opistojen välillä. Vierailuohjelmaan kuului myös alustus ja keskustelua aiheesta “Ilo”. Ennen alustusta pääsimme kuulemaan myös Jämsän kuorojen laulua.

opistoneuvostot

Päivällisen jälkeen jämsäläiset lähtivät kotimatkalle, ja opiston naiskuoro ja kamarikuoro lähtivät kohti Ylivieskan Akustiikka-taloa. Siellä esiinnyimme konsertissa, joka liittyi opiston kehitysvammaisten taidetoimintaa tukevaan hankkeeseen. Konsertti oli järjestetty yhteistyössä Ylivieskan seudun musiikkiopiston kanssa. Laulut menivät hyvin, ja saimmekin niistä paljon positiivista palautetta.

Aika on opistossa vierähtänyt nopeasti ja torstaina sen saimme huomata, kun tehtäväksemme annettiin aloitella solujen kevätsiivouksia. Opistoa on enää muutama viikko jäljellä ja pikkuhiljaa pitää alkaa pakata tavaroita, joita olemme tänne vuoden aikana saaneet kannettua kiitettävät määrät. Matonpesu oli yksi torstain urakoista, ja päivän päätteeksi ulkona komeili pitkä rivi mattoja kuivumassa.

DSC_0987

Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä saatiin pyöräytettyä käyntiin myös kevään ensimmäiset beach volley – pelit.

IMG_2070

Varsinainen opiskelu on jo loppunut, ja tulevat viikot koostuvat erilaisista teemapäivistä. Viikonloppuna jatkamme siivousta mm. ympäristötalkoiden merkeissä. Perjantaina luvassa on erityislinjan ohjelmailta ja lauantaina yrittäjyyslinjan organisoima messutapahtuma Niemenkartanon koululla Reisjärvellä. Ohjelmaan kuuluu toki myös pakkaamista, sillä maanantaina lähdemme opintomatkalle Viroon.

Anna ja Elias

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.