Viikko 17: Afrikkapäivä ja opintomatkan odotusta

28.4.2011

Tulimme pääsiäislomalta toiseksi viimeistä kertaa opistolle. Keskiviikkona oli Afrikka-teemapäivä, jossa sai koittaa soittamista Afrikkalaisilla soittimilla ja tehdä samantapaisia itselleen.

Vaihtoehtona soittimen tekemiselle oli mennä pelaamaan jalkapalloa ulos. Päivällä oli  hieno kuvaesitys Afrikasta, jonka jälkeen oli päiväkahvi ulkona ja saimme kaikki omat limsapullot.

Illalla sosiaali- ja terveysalan linja lähti mökille uimaan ja saunomaan sekä pitämään muuten vaan hauskaa. Keskiviikkona ja torstaina kuvattiin opistolla myös opistoesittelyvideota, joissa opistolaisia kuvattiin heidän tunneilla ja vapaa-ajalla.

Rohkeimmat opistolaiset ovat jo käyneet pulahtamassa vaatteet päällä järvessä. Torstai-iltana erityislinjalaiset jäivät päärakennukseen yökouluun, jossa he saivat hoidettavakseen pieniä tehtäviä. Erityislinja järjestää myös perjantai-iltana ohjelmaillan. Perjantaina päivällä meillä on ohjelmassa kaikkien solujen mattojen pesu, jotka jo illalla veimme likoamaan  itse tehtyihin altaisiin.

Lauantaina meillä opistolaisilla on ympäristöpäivä ja sunnuntaina on Viro – teemapäivä. Maanantai-aamuyöstä koittaa opistovuoden kohokohta, jota kaikki ovat odottaneet innolla koko vuoden: ME LÄHETÄÄN VIROON!

Salla ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.