Viikko 17: Afrikkapäivä ja opintomatkan odotusta

28.4.2011

Tulimme pääsiäislomalta toiseksi viimeistä kertaa opistolle. Keskiviikkona oli Afrikka-teemapäivä, jossa sai koittaa soittamista Afrikkalaisilla soittimilla ja tehdä samantapaisia itselleen.

Vaihtoehtona soittimen tekemiselle oli mennä pelaamaan jalkapalloa ulos. Päivällä oli  hieno kuvaesitys Afrikasta, jonka jälkeen oli päiväkahvi ulkona ja saimme kaikki omat limsapullot.

Illalla sosiaali- ja terveysalan linja lähti mökille uimaan ja saunomaan sekä pitämään muuten vaan hauskaa. Keskiviikkona ja torstaina kuvattiin opistolla myös opistoesittelyvideota, joissa opistolaisia kuvattiin heidän tunneilla ja vapaa-ajalla.

Rohkeimmat opistolaiset ovat jo käyneet pulahtamassa vaatteet päällä järvessä. Torstai-iltana erityislinjalaiset jäivät päärakennukseen yökouluun, jossa he saivat hoidettavakseen pieniä tehtäviä. Erityislinja järjestää myös perjantai-iltana ohjelmaillan. Perjantaina päivällä meillä on ohjelmassa kaikkien solujen mattojen pesu, jotka jo illalla veimme likoamaan  itse tehtyihin altaisiin.

Lauantaina meillä opistolaisilla on ympäristöpäivä ja sunnuntaina on Viro – teemapäivä. Maanantai-aamuyöstä koittaa opistovuoden kohokohta, jota kaikki ovat odottaneet innolla koko vuoden: ME LÄHETÄÄN VIROON!

Salla ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.