Viikko 17: Afrikkapäivä ja opintomatkan odotusta

28.4.2011

Tulimme pääsiäislomalta toiseksi viimeistä kertaa opistolle. Keskiviikkona oli Afrikka-teemapäivä, jossa sai koittaa soittamista Afrikkalaisilla soittimilla ja tehdä samantapaisia itselleen.

Vaihtoehtona soittimen tekemiselle oli mennä pelaamaan jalkapalloa ulos. Päivällä oli  hieno kuvaesitys Afrikasta, jonka jälkeen oli päiväkahvi ulkona ja saimme kaikki omat limsapullot.

Illalla sosiaali- ja terveysalan linja lähti mökille uimaan ja saunomaan sekä pitämään muuten vaan hauskaa. Keskiviikkona ja torstaina kuvattiin opistolla myös opistoesittelyvideota, joissa opistolaisia kuvattiin heidän tunneilla ja vapaa-ajalla.

Rohkeimmat opistolaiset ovat jo käyneet pulahtamassa vaatteet päällä järvessä. Torstai-iltana erityislinjalaiset jäivät päärakennukseen yökouluun, jossa he saivat hoidettavakseen pieniä tehtäviä. Erityislinja järjestää myös perjantai-iltana ohjelmaillan. Perjantaina päivällä meillä on ohjelmassa kaikkien solujen mattojen pesu, jotka jo illalla veimme likoamaan  itse tehtyihin altaisiin.

Lauantaina meillä opistolaisilla on ympäristöpäivä ja sunnuntaina on Viro – teemapäivä. Maanantai-aamuyöstä koittaa opistovuoden kohokohta, jota kaikki ovat odottaneet innolla koko vuoden: ME LÄHETÄÄN VIROON!

Salla ja Olli

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.