Viikko 16: Viimeinen kouluviikko

22.4.2016

Viimeinen kouluviikko on vierähtänyt todella nopeasti. Kevät on jo pitkällä ja useissa yhteyksissä on saanut kuulla, että ollaan jo loppusuoralla. Viikonloppuna saimme  opistolle vieraaksi mahdollisesti tulevia erityislinjalaisia, jotka osallistuivat ensi vuoden valintakurssille. Me opistolaiset olimme lauantaina perheissä auttamassa diakoniatyön merkeissä ja sunnuntaina teemana oli vapaaehtoistyö.

Käytännöntyön linjalaiset lähtivät omalle retkelleen Rokuan mökeille maanantaina. Samana päivänä oli tyttöjen säbäjoukkueen haastepeli sieviläisiä tyttöjä vastaan. Pojat pelasivat myös ahkerasti ja selvittivät uuden kämppien välisten voittajan.

Screenshot

Tiistaina kieliopintojen linja järjesti Wanhojen koululaulujen yhteislaulutapahtuman. Tilaisuuteen osallistuneessa vanhemmassa väessä tapahtuma herätti tunteita, ja saimme kuulla muistoja heidän kouluvuosiltaan.

Wanhoja koululauluja
Laulut liittyivät pitkälti juhliin ja vuodenaikoihin.
IMG_5755
Wanhojen koululaulujen yhteislaulutilaisuudessa nähtiin välähdyksiä entisajan luokkatilanteista.

Keskiviikkona suuntasimme Reisjärven kirkkoon äänittämään opisto cd:tä.

IMG-20160421-WA0011

Tyttöjen liikuntaryhmät suuntasivat Peuranpolulle pienelle vaellukselle torstaina iltapäivällä. Saimme opistolle hetkeksi rauhan ja vietimme hauskan illan ohjelmalautakunnan järjestämänä.

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut mahtava kokemus ja tuonut maustetta arkeen. Paljon puhuttu viimmeinen kouluviikko on takana ja edessä häämöttää Viron matka ja teemaviikot. Vielä viimeisistäkin viikoista saamme nauttia yhdessä.

 

Suvi-Tuulia ja Samuel

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.