Viikko 16: Lämpimiä kevätilmoja

25.4.2022
Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Palattuamme takaisin opistolle, oli ilmassa kesän tuntua ja opistolaiset viettivätkin illan pihalla erilaisten pelien merkeissä. Vaikka viimeinen jakso oli alkamassa, opistolaisista huokui iloinen ja odottavainen fiilis.

Keskiviikkona vietimme erikseen tyttöjen ja poikien iltaa. Poikien ilta kului saunomisen ja makkaranpaiston merkeissä. Tytöt puolestaan viettivät yökoulua päärakennuksessa keskusteluillan ja erilaisten leikkien parissa.

Torstaina monimediataitojen linjalaiset järjestivät opistolaulun musiikkivideon kuvaukset, jossa mukana olivat kaikki opistolaiset. 

Illalla oli kauan odotettu suvisilta. Auringon laskiessa pihan täytti suviseuroista tutut laulut ja iloinen puheensorina. Lisäksi tunnelmaa loi pihalla olevat nuotiot joiden ympärillä opistolaiset viihtyivät iltamyöhään.

Perjantaina oli viimeinen opiskelupäivä johon oli hyvä päättää opiskeluviikko. Illalla oli viestintä- ja viihtyvyyslautakunnan ohjelmailta, jossa katsoimme viestintälautakunnan tekemän koostevideon opistovuodesta. Lisäksi ohjelmassa oli sketsejä ja ulkoilua. 

Lauantaina opistolle järjestettiin yllien suunnittelema Kevätpäivä-tapahtuma, jossa jokaisella linjalla oli jokin vastuutehtävä. Päiväohjelma oli tarkoitettu lapsiperheille ja iltaohjelma rippikoulun käyneille. Illalla opiston piha täyttyi autoista ja busseista kun ihmiset saapuivat nuorteniltaan. Alustuksen aiheena oli Uskon lahja, jonka jälkeen käytiin antoisaa keskustelua. Illan päätteeksi oli tarjolla grilliruokaa, jonka valmistamisesta opistolaiset vastasivat.

Sunnuntai alkoi jumalanpalveluksella, jonka jälkeen katsoimme opistolaisten tekemiä reissuvlogeja ja videoprojekteja. 

Koko viikko on ollut kaiken kaikkiaan todella antoisa, ja hyvän sään vuoksi ulkona on vietetty paljon aikaa. Lisäksi ensimmäiset ovat uskaltautuneet nukkumaan jopa ulkona riippumatoissa.  Uskomme jakson jatkuvan samalla hyvällä fiiliksellä, kuin tähänkin asti.

Rebekka & Eevert

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.