Viikko 16: Kevättä rinnassa, tunteet pinnassa

23.4.2010

 

Maanantaina tultiin takasi opistolle viikonloppulomalta nyt jo melekeen viimestä kertaa. Vielä on yhtä ihana palata opistolle, ku sillon alussaki.

Viikko on kulunu siivoillesa, ja viimesiä töitä ollaan tehty valamiiksi. Tiistaina pelattiin lentopallua Toholampia vastaan ja jopa voitettiin. Keskiviikkona oli meijän vuojen viimeset kuorot, ollaan me sieläki saatu paljo valamiita lauluja aikaan!

Torstaina aamulla oli koko vuojen viimeset tunnit, ollaan tietenki oltu ahkeria ihan loppuhun asti. Samalla painettiin kalloihimme viimeset englannin sanat, jotka kuultiin Sirkka-Liisan suusta. Tunnin jäläkeen tehtiin koko opiston voimin kunniakuja auditoriosta aina ruokalaan asti. Opistolaulun säestämänä Sirkka-Liisa sai pehmiän kyyjin kuninkaan tuolissa.

Illalla oli kieliopintojen linjan ohojelmailta, jonka ansiosta kaikilla oli päät vaalianpunasisa pilivisä. Oiskoha tuosa illasa ollu mittään perrää? Huomena olis tiejosa erityislinjan järjestämää ohojelmaa ja naamiaiset.

Tunnelmat on on ollu vähä haikiat, meillähän on oikeastaa ennää kaks viikkua jälellä. Varmasti niistäki viikoista tulee huippuja ja ikimuistosia.

Helmi ja Janne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.