Viikko 16: Kevättä rinnassa, tunteet pinnassa

23.4.2010

 

Maanantaina tultiin takasi opistolle viikonloppulomalta nyt jo melekeen viimestä kertaa. Vielä on yhtä ihana palata opistolle, ku sillon alussaki.

Viikko on kulunu siivoillesa, ja viimesiä töitä ollaan tehty valamiiksi. Tiistaina pelattiin lentopallua Toholampia vastaan ja jopa voitettiin. Keskiviikkona oli meijän vuojen viimeset kuorot, ollaan me sieläki saatu paljo valamiita lauluja aikaan!

Torstaina aamulla oli koko vuojen viimeset tunnit, ollaan tietenki oltu ahkeria ihan loppuhun asti. Samalla painettiin kalloihimme viimeset englannin sanat, jotka kuultiin Sirkka-Liisan suusta. Tunnin jäläkeen tehtiin koko opiston voimin kunniakuja auditoriosta aina ruokalaan asti. Opistolaulun säestämänä Sirkka-Liisa sai pehmiän kyyjin kuninkaan tuolissa.

Illalla oli kieliopintojen linjan ohojelmailta, jonka ansiosta kaikilla oli päät vaalianpunasisa pilivisä. Oiskoha tuosa illasa ollu mittään perrää? Huomena olis tiejosa erityislinjan järjestämää ohojelmaa ja naamiaiset.

Tunnelmat on on ollu vähä haikiat, meillähän on oikeastaa ennää kaks viikkua jälellä. Varmasti niistäki viikoista tulee huippuja ja ikimuistosia.

Helmi ja Janne

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.