Viikko 16: Hiljainen viikko

20.4.2011

Opistoa on jäljellä enää noin kolme viikkoa ja kaikessa ollaan loppusuoralla. Viimeiset kokeet on tehty ja nyt voi ottaa rennosti. Opistolaiset ovat viihtyneet ulkona vaikka yhtenä aamuna saimme vielä lunta ja vettä niskaan.

Hiustenleikkuuvillitys on saapunut opistolle ja monet pojat ovat leikanneetkin päänsä kaljuksi. Lauantaiaamuna pääsimme seuraamaan tunnettuja lasten satuja esitettynä ja päivällä meillä oli toiminnallinen luento lapsuudesta ja nuoruudesta. Sunnuntaina elämänkaari viikonloppu jatkui, kun opiston entinen talonmies kertoi meille omia kokemuksia sodasta ja sen ajan elämästä. Maanantai ja tiistai olivat niitä normaaleja koulupäiviä, jolloin luettiin viimeisiin kokeisiin ja viimeisteltiin esseet ja projektityöt. Erityisesti Kollit ovat ahkeroineet koulutehtävien parissa.

Keskiviikkona meillä oli paljon ohjelmaa. Osa opistolaisista oli panostanut pääsiäiskuvaelmaan, jonka he esittivät meille ennen pääsiäisateriaa. Illalla lähdimme Reisjärvelle ehtoolliskirkkoon, jossa opiston kuorot esiintyivät. Sen jälkeen meillä oli vielä yhteinen pääsiäislauluilta täällä opistolla. Pääsiäinen on siis tullut myös Räisälänmäelle ja lähdemme kuuden päivän mittaiselle pääsiäislomalle.

Linda ja Saku

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.