Viikko 16: Hiljainen viikko

20.4.2011

Opistoa on jäljellä enää noin kolme viikkoa ja kaikessa ollaan loppusuoralla. Viimeiset kokeet on tehty ja nyt voi ottaa rennosti. Opistolaiset ovat viihtyneet ulkona vaikka yhtenä aamuna saimme vielä lunta ja vettä niskaan.

Hiustenleikkuuvillitys on saapunut opistolle ja monet pojat ovat leikanneetkin päänsä kaljuksi. Lauantaiaamuna pääsimme seuraamaan tunnettuja lasten satuja esitettynä ja päivällä meillä oli toiminnallinen luento lapsuudesta ja nuoruudesta. Sunnuntaina elämänkaari viikonloppu jatkui, kun opiston entinen talonmies kertoi meille omia kokemuksia sodasta ja sen ajan elämästä. Maanantai ja tiistai olivat niitä normaaleja koulupäiviä, jolloin luettiin viimeisiin kokeisiin ja viimeisteltiin esseet ja projektityöt. Erityisesti Kollit ovat ahkeroineet koulutehtävien parissa.

Keskiviikkona meillä oli paljon ohjelmaa. Osa opistolaisista oli panostanut pääsiäiskuvaelmaan, jonka he esittivät meille ennen pääsiäisateriaa. Illalla lähdimme Reisjärvelle ehtoolliskirkkoon, jossa opiston kuorot esiintyivät. Sen jälkeen meillä oli vielä yhteinen pääsiäislauluilta täällä opistolla. Pääsiäinen on siis tullut myös Räisälänmäelle ja lähdemme kuuden päivän mittaiselle pääsiäislomalle.

Linda ja Saku

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.