Viikko 15: Kevättä rinnassa

13.4.2018

Kevät on saapunut Räisälänmäelle. Lumet ovat alkaneet sulamaan ja opiskelijat ovat saaneet lisää opiskeluenergiaa auringonpaisteesta.

Maanantaina meillä oli opistolevyn äänitykset, jotka menivät oikein mallikkaasti. Illalla källin (käytännön työn linjan) tytöt järjestivät pizzaillan, jossa myytiin yli 100 pizzaa.

Tiistaina oli oman väen keskusteluilta, jonka aiheena oli nuorin silmin uskon tiellä. Aihe herätti runsaasti keskustelua ja opistolaiset saivat jakaa muille ajatuksiaan opistosta. Liikuntasaliin rakennettiin tiistaina kaupunkisota-areena, jossa opistolaiset saivat käydä purkamassa energiaa aina välituntisin ja koulun jälkeen.

kaupunkisotaa

Luonto- ja erälinjalaiset lähtivät keskiviikkoaamuna hiihtovaellukselle Lappiin. Myös meidän aikuislinjalaiset lähtivät keskiviikon ja torstain välisenä yönä opintomatkalle Roomaan.

Keskiviikkona opistolla järjestettiin kannatusyhdistyksen vuosikokous, johon myös kaikki opistolaiset osallistuivat. Viihtyvyyslautakunnalla oli torstaina ohjelmailta, jossa järjestettiin mukavaa ohjelmaa.

Opistoa on jäljellä enää kuukausi. Aiomme nauttia ja elää vielä viimeiset viikot täysillä.

Silvia ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.

Opistoblogi – 21.4.2023

Opistovuoden toiseksi viimeinen periodi on mennyt nopeasti erilaisen ohjelman merkeissä. Kevätpäivä kokosi lauantaina Räisälämäelle satoja nuoria.

Opistoblogi – 6.4.2023

Keväiset ilmat ovat saapuneet Räisälänmäelle, mikä onkin saanut opistolaiset nauttimaan porukalla ulkoilusta!

Opistoblogi – 24.3.2023

Hiihtoloman jälkeisillä viikoilla tehtiin laskettelureissu, ja keskityttiin hyvinvointi-teemaan niin teemapäivän kuin seminaarinkin merkeissä.

Opistoblogi – 24.2.2023

Kulunut jakso sisälsi monenlaisia teemoja, ystävänpäivänä ja pipolätkäpäivänä keskityttiin kohottamaan yhteishenkeä. Saimme tutustua myös SRK:n ja Oulun konservatorion toimintaan.