Viikko 15: Kevättä rinnassa

13.4.2018

Kevät on saapunut Räisälänmäelle. Lumet ovat alkaneet sulamaan ja opiskelijat ovat saaneet lisää opiskeluenergiaa auringonpaisteesta.

Maanantaina meillä oli opistolevyn äänitykset, jotka menivät oikein mallikkaasti. Illalla källin (käytännön työn linjan) tytöt järjestivät pizzaillan, jossa myytiin yli 100 pizzaa.

Tiistaina oli oman väen keskusteluilta, jonka aiheena oli nuorin silmin uskon tiellä. Aihe herätti runsaasti keskustelua ja opistolaiset saivat jakaa muille ajatuksiaan opistosta. Liikuntasaliin rakennettiin tiistaina kaupunkisota-areena, jossa opistolaiset saivat käydä purkamassa energiaa aina välituntisin ja koulun jälkeen.

kaupunkisotaa

Luonto- ja erälinjalaiset lähtivät keskiviikkoaamuna hiihtovaellukselle Lappiin. Myös meidän aikuislinjalaiset lähtivät keskiviikon ja torstain välisenä yönä opintomatkalle Roomaan.

Keskiviikkona opistolla järjestettiin kannatusyhdistyksen vuosikokous, johon myös kaikki opistolaiset osallistuivat. Viihtyvyyslautakunnalla oli torstaina ohjelmailta, jossa järjestettiin mukavaa ohjelmaa.

Opistoa on jäljellä enää kuukausi. Aiomme nauttia ja elää vielä viimeiset viikot täysillä.

Silvia ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.