Viikko 15: Kevättä rinnassa

13.4.2018

Kevät on saapunut Räisälänmäelle. Lumet ovat alkaneet sulamaan ja opiskelijat ovat saaneet lisää opiskeluenergiaa auringonpaisteesta.

Maanantaina meillä oli opistolevyn äänitykset, jotka menivät oikein mallikkaasti. Illalla källin (käytännön työn linjan) tytöt järjestivät pizzaillan, jossa myytiin yli 100 pizzaa.

Tiistaina oli oman väen keskusteluilta, jonka aiheena oli nuorin silmin uskon tiellä. Aihe herätti runsaasti keskustelua ja opistolaiset saivat jakaa muille ajatuksiaan opistosta. Liikuntasaliin rakennettiin tiistaina kaupunkisota-areena, jossa opistolaiset saivat käydä purkamassa energiaa aina välituntisin ja koulun jälkeen.

kaupunkisotaa

Luonto- ja erälinjalaiset lähtivät keskiviikkoaamuna hiihtovaellukselle Lappiin. Myös meidän aikuislinjalaiset lähtivät keskiviikon ja torstain välisenä yönä opintomatkalle Roomaan.

Keskiviikkona opistolla järjestettiin kannatusyhdistyksen vuosikokous, johon myös kaikki opistolaiset osallistuivat. Viihtyvyyslautakunnalla oli torstaina ohjelmailta, jossa järjestettiin mukavaa ohjelmaa.

Opistoa on jäljellä enää kuukausi. Aiomme nauttia ja elää vielä viimeiset viikot täysillä.

Silvia ja Juhana

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.