Viikko 15: Salibandyviikko

10.4.2015

Tällä viikolla palasimme opistolle poikkeuksellisesti tiistai-iltana. Kaikki huomasivat, että jotain puuttui: LELLIT! Luonto- ja erälinjan opiskelijat olivat tulleet jo edellisenä päivänä ja lähteneet samantien hiihtovaellukselle Lappiin. He lähettivät terveisiä kuvan muodossa Hetasta:


IMG_0937

Keskiviikkona starttasi solujen välinen sählyturnaus. On ollut hienoa nähdä kuinka kaikki pistävät kortensa kekoon oman solunsa hyväksi. Pelit jatkuvat lauantaina, jolloin pelataan jännittävät finaalit. Samaisena keskiviikkoiltana ranualaisia jääkiekkotyttöjä saapui haastamaan meidän opistomme tyttöjä.

Blogikuva

Tällä viikolla on ollut kovaa säpinää varsinkin yrittäjyyslinjalla. Reisjärven messuthan lähestyvät jo kovaa vauhtia ja messulehti pitää saada painettua. Jännitystä riittää myös, koska ensi viikolla yllit lähtevät viikon mittaiselle reissulle. Määränpäänä on Helsingin ”NY Uskalla Yrittää 2015” -finaalitapahtuma. Samalla reissulla he käyvät opintomatkalla Tukholmassa.

Tänä viikonloppuna on taas paljon tapahtumia opistolla. Perjantaina tulee enkelikuorolaisia kurssille ja he pitävät konsertin Reisjärven kirkossa. Ranualta ja Jämsästä tulee amerikkalaisia ”Suomen historia” – kurssille. Lauantaina on diakoniapäivä, jolloin opistolaiset menevät moniin perheisiin avuksi. Lauantaina saamme myös vieraita Kokkolasta ja Raahesta. Nuoria tulee tutustumaan opistoon ja järjestämme heille ohjelmaa. Sunnuntaina on teemana vapaaehtoistyö.

Tämä viikko isäntänä ja emäntänä on sujunut rattoisasti. On ollut mukava nähdä muiden soluelämää ja tutustua paremmin muihin.

Sonja ja Eemil

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.