Viikko 15: Salibandyviikko

10.4.2015

Tällä viikolla palasimme opistolle poikkeuksellisesti tiistai-iltana. Kaikki huomasivat, että jotain puuttui: LELLIT! Luonto- ja erälinjan opiskelijat olivat tulleet jo edellisenä päivänä ja lähteneet samantien hiihtovaellukselle Lappiin. He lähettivät terveisiä kuvan muodossa Hetasta:


IMG_0937

Keskiviikkona starttasi solujen välinen sählyturnaus. On ollut hienoa nähdä kuinka kaikki pistävät kortensa kekoon oman solunsa hyväksi. Pelit jatkuvat lauantaina, jolloin pelataan jännittävät finaalit. Samaisena keskiviikkoiltana ranualaisia jääkiekkotyttöjä saapui haastamaan meidän opistomme tyttöjä.

Blogikuva

Tällä viikolla on ollut kovaa säpinää varsinkin yrittäjyyslinjalla. Reisjärven messuthan lähestyvät jo kovaa vauhtia ja messulehti pitää saada painettua. Jännitystä riittää myös, koska ensi viikolla yllit lähtevät viikon mittaiselle reissulle. Määränpäänä on Helsingin ”NY Uskalla Yrittää 2015” -finaalitapahtuma. Samalla reissulla he käyvät opintomatkalla Tukholmassa.

Tänä viikonloppuna on taas paljon tapahtumia opistolla. Perjantaina tulee enkelikuorolaisia kurssille ja he pitävät konsertin Reisjärven kirkossa. Ranualta ja Jämsästä tulee amerikkalaisia ”Suomen historia” – kurssille. Lauantaina on diakoniapäivä, jolloin opistolaiset menevät moniin perheisiin avuksi. Lauantaina saamme myös vieraita Kokkolasta ja Raahesta. Nuoria tulee tutustumaan opistoon ja järjestämme heille ohjelmaa. Sunnuntaina on teemana vapaaehtoistyö.

Tämä viikko isäntänä ja emäntänä on sujunut rattoisasti. On ollut mukava nähdä muiden soluelämää ja tutustua paremmin muihin.

Sonja ja Eemil

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.