Viikko 15: Kevättä Räisälänmäellä

15.4.2016

Viikonloppulomalta palasimme opistolle pienemmällä miehityksellä, koska yrittäjyyslinja oli lähtenyt jo aamusta reissuun Helsinkiin ja aikuislinjalaiset olivat Rooman auringon alla. Yllien matka huipentui Uskalla yrittää – finaaliin.

saagabooks ja stubb
SaagaBooks NY sarjansa Paras Englanninkielinen Yritysesittely – palkinnon Uskalla yrittää – messuilla Helsingissä.

Tiistai iltana allit palasivat Rooman matkalta ruskettuneina ja hyvän tuulisina.

Allit roomassa
Aikuislinjalla oli onnistunut opintomatka Roomaan.

Keskiviikkona pidettiin uuden asuntolan, Anttilan, avajaiset. Avajaisissa kamarikuoro lauloi sekä kuulimme Mikon ja rakentajien mietteitä rakennusvaiheesta. Olimme kaikki tyytyväisiä lopputulokseen! Tämän kevään aikana erityislinjalaiset pääsevät muuttamaan uuteen tilavaan asuntoon. Opistolla oli vielä illalla opiston kannatusyhdistyksen vuosikokous, johon me opistolaiset osallistuimme myös.

Anttilan avajaiset
Anttilan avajaisissa opiston kamarikuoro lauloi.

Torstaina lellit pitivät ohjelmaillan, jossa näimme kuvia ja videoita Lapin vaellukselta. Illalla yllit palasivat takaisin maaseudulle.

Perjantaina vapaa-ajan lautakunta järjestää kykyjenetsintäkilpailun, johon opistolaiset pääsevät näyttämään taitojaan. Viikonlopun teemapäivien aiheena ovat diakonia ja lähetystyö. Lauantaina opistolaiset menevät auttamaan arjen askareissa perheitä.

Opistolaiset ovat viihtyneet ulkona mahtavan sään ansiosta. On ollut mukava nähdä, kuinka aurinko on tartuttanut iloa ja energiaa koko opiston väkeen.

Viikko emäntänä ja isäntänä on ollut meille mahtava kokemus. Oli kiva pysähtyä hetkeksi, joka kämppään rupattelemaan.

Helka ja Tuukka

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.