Viikko 15: Jämsän opistolaiset vierailulla ja koeviikko

12.4.2013

Perjantaina oli lellien ohjelmailta, jossa nähtiin kuvia heidän hiihtovaellukseltaan Lapista. Lauantaina saimme Jämsän opistolaiset tänne vierailulle. Päivän aluksi kuulimme alustuksen aiheesta ”Uskon hedelmät”, jonka jälkeen pelasimme opistojen välisiä lentopallo- ja sählyotteluita. Pelit olivat kovatasoisia ja kannustus oli korvia huumaavaa. Opistomme voitti kaikki kolme ottelua!

Kuva 191

Sunnuntai alkoi jumalanpalveluksella. Päivän teeman aiheena oli kulttuurien kohtaaminen. Saimme Virosta kotoisin olevan vieraan kertomaan meille Viron kulttuurista, historiasta ym. Sen jälkeen oli medialautakunta järjestänyt ulko- ja sisäleikkejä.

Kuva 197

Viikko on kulunut monella opistolaisella kokeisiin lukemisen parissa. Solujen välisiä sählyturnauksia on ollut muutamina päivinä. Yksi hieno saavutus on, kun saimme 24 000 palan palapelin valmiiksi tällä viikolla!

kuva (2)

Torstai-iltana katsoimme vielä hieman keskeneräistä opistovideota, jossa oli tapahtumia kuluneesta opistovuodestamme. Vuosi on mennyt nopeasti ja opistoa onkin jäljellä enää neljä viikkoa, joita saamme viettää keväisessä säässä!

DSC_7624

Jasmin ja Markus
 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.