Viikko 15: Jämsän opistolaiset vierailulla ja koeviikko

12.4.2013

Perjantaina oli lellien ohjelmailta, jossa nähtiin kuvia heidän hiihtovaellukseltaan Lapista. Lauantaina saimme Jämsän opistolaiset tänne vierailulle. Päivän aluksi kuulimme alustuksen aiheesta ”Uskon hedelmät”, jonka jälkeen pelasimme opistojen välisiä lentopallo- ja sählyotteluita. Pelit olivat kovatasoisia ja kannustus oli korvia huumaavaa. Opistomme voitti kaikki kolme ottelua!

Kuva 191

Sunnuntai alkoi jumalanpalveluksella. Päivän teeman aiheena oli kulttuurien kohtaaminen. Saimme Virosta kotoisin olevan vieraan kertomaan meille Viron kulttuurista, historiasta ym. Sen jälkeen oli medialautakunta järjestänyt ulko- ja sisäleikkejä.

Kuva 197

Viikko on kulunut monella opistolaisella kokeisiin lukemisen parissa. Solujen välisiä sählyturnauksia on ollut muutamina päivinä. Yksi hieno saavutus on, kun saimme 24 000 palan palapelin valmiiksi tällä viikolla!

kuva (2)

Torstai-iltana katsoimme vielä hieman keskeneräistä opistovideota, jossa oli tapahtumia kuluneesta opistovuodestamme. Vuosi on mennyt nopeasti ja opistoa onkin jäljellä enää neljä viikkoa, joita saamme viettää keväisessä säässä!

DSC_7624

Jasmin ja Markus
 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.