Viikko 15: Jämsän opistolaiset vierailulla ja koeviikko

12.4.2013

Perjantaina oli lellien ohjelmailta, jossa nähtiin kuvia heidän hiihtovaellukseltaan Lapista. Lauantaina saimme Jämsän opistolaiset tänne vierailulle. Päivän aluksi kuulimme alustuksen aiheesta ”Uskon hedelmät”, jonka jälkeen pelasimme opistojen välisiä lentopallo- ja sählyotteluita. Pelit olivat kovatasoisia ja kannustus oli korvia huumaavaa. Opistomme voitti kaikki kolme ottelua!

Kuva 191

Sunnuntai alkoi jumalanpalveluksella. Päivän teeman aiheena oli kulttuurien kohtaaminen. Saimme Virosta kotoisin olevan vieraan kertomaan meille Viron kulttuurista, historiasta ym. Sen jälkeen oli medialautakunta järjestänyt ulko- ja sisäleikkejä.

Kuva 197

Viikko on kulunut monella opistolaisella kokeisiin lukemisen parissa. Solujen välisiä sählyturnauksia on ollut muutamina päivinä. Yksi hieno saavutus on, kun saimme 24 000 palan palapelin valmiiksi tällä viikolla!

kuva (2)

Torstai-iltana katsoimme vielä hieman keskeneräistä opistovideota, jossa oli tapahtumia kuluneesta opistovuodestamme. Vuosi on mennyt nopeasti ja opistoa onkin jäljellä enää neljä viikkoa, joita saamme viettää keväisessä säässä!

DSC_7624

Jasmin ja Markus
 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.