Viikko 15: Jalkapalloa ja lellien paluu

10.4.2014Maanantai-iltana palasimme viikonloppulomalta virkeinä ja iloisina takaisin opistolle.

Tiistaina päivällisen jälkeen Orpola C ja Orpola E kohtasivat toisensa jalkapallo-ottelussa.  Kylmä ilmakaan ei estänyt poikia tekemästä parastaan pelissä. Jännitystä riitti viimeisille minuuteille asti ja tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen kumpikin joukkue saattoi iloisin mielin lähteä sisälle lämmittelemään.

jalkapallo

Keskiviikkona ilmassa oli jälleennäkemisen riemua, kun luonto- ja erälinjalaiset saapuivat takaisin opistolle yli viikon mittaiselta ja lähes kahdensadan kilometrin hiihtovaellukselta Suomen ja Norjan Lapissa. Illalla osallistuimme opiston kannatusyhdistyksen vuosikokoukseen ja myöhemmin illalla pidimme tervetulojuhlan lelleille, jossa he saivat mm. diplomit hyvin suoritetusta hiihtovaelluksesta.

Lellien paluu

Torstai-iltana aikuislinjalaiset järjestivät ohjelmaillan, jossa he kertoivat ja näyttivät kuvia ja videoita Pariisin matkastaan. Allien hauskat kertomukset ja kuvat saivat hymyn useaan otteeseen katsojien huulille.

Pienestä väsymyksestä huolimatta on ollut kiva kiertää iltaisin iltaisin soluissa.

 

Maria ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.