Viikko 15: Jalkapalloa ja lellien paluu

10.4.2014Maanantai-iltana palasimme viikonloppulomalta virkeinä ja iloisina takaisin opistolle.

Tiistaina päivällisen jälkeen Orpola C ja Orpola E kohtasivat toisensa jalkapallo-ottelussa.  Kylmä ilmakaan ei estänyt poikia tekemästä parastaan pelissä. Jännitystä riitti viimeisille minuuteille asti ja tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen kumpikin joukkue saattoi iloisin mielin lähteä sisälle lämmittelemään.

jalkapallo

Keskiviikkona ilmassa oli jälleennäkemisen riemua, kun luonto- ja erälinjalaiset saapuivat takaisin opistolle yli viikon mittaiselta ja lähes kahdensadan kilometrin hiihtovaellukselta Suomen ja Norjan Lapissa. Illalla osallistuimme opiston kannatusyhdistyksen vuosikokoukseen ja myöhemmin illalla pidimme tervetulojuhlan lelleille, jossa he saivat mm. diplomit hyvin suoritetusta hiihtovaelluksesta.

Lellien paluu

Torstai-iltana aikuislinjalaiset järjestivät ohjelmaillan, jossa he kertoivat ja näyttivät kuvia ja videoita Pariisin matkastaan. Allien hauskat kertomukset ja kuvat saivat hymyn useaan otteeseen katsojien huulille.

Pienestä väsymyksestä huolimatta on ollut kiva kiertää iltaisin iltaisin soluissa.

 

Maria ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.