Viikko 15: Jalkapalloa ja lellien paluu

10.4.2014Maanantai-iltana palasimme viikonloppulomalta virkeinä ja iloisina takaisin opistolle.

Tiistaina päivällisen jälkeen Orpola C ja Orpola E kohtasivat toisensa jalkapallo-ottelussa.  Kylmä ilmakaan ei estänyt poikia tekemästä parastaan pelissä. Jännitystä riitti viimeisille minuuteille asti ja tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen kumpikin joukkue saattoi iloisin mielin lähteä sisälle lämmittelemään.

jalkapallo

Keskiviikkona ilmassa oli jälleennäkemisen riemua, kun luonto- ja erälinjalaiset saapuivat takaisin opistolle yli viikon mittaiselta ja lähes kahdensadan kilometrin hiihtovaellukselta Suomen ja Norjan Lapissa. Illalla osallistuimme opiston kannatusyhdistyksen vuosikokoukseen ja myöhemmin illalla pidimme tervetulojuhlan lelleille, jossa he saivat mm. diplomit hyvin suoritetusta hiihtovaelluksesta.

Lellien paluu

Torstai-iltana aikuislinjalaiset järjestivät ohjelmaillan, jossa he kertoivat ja näyttivät kuvia ja videoita Pariisin matkastaan. Allien hauskat kertomukset ja kuvat saivat hymyn useaan otteeseen katsojien huulille.

Pienestä väsymyksestä huolimatta on ollut kiva kiertää iltaisin iltaisin soluissa.

 

Maria ja Juho

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.