Viikko 15: Cd:n äänitystä ja päiväkerholaisia vierailulla

15.4.2010

Viikonlopun teemana oli lapsen, nuoren ja vanhuksen elämänkaari. Erään oppilaan äiti ja sotaveteraani Haapajärveltä kertoivat omasta elämästään. Opistolaiset kuuntelivat mielenkiinnolla kertomuksia ja esittivät paljon hyviä kysymyksiä. Etenkin sota-aika oli kiinnostava aihealue opistolaisille.

Tiistaina opistolla vieraili Reisjärven ja Haapajärven päiväkerholaisia, joille sosiaali- ja terveysalan linja esitti kaksi näytelmää. Sadut olivat Topeliuksen Adalmiinan helmi ja Grimmin veljesten Bremenin soittoniekat. Auditorio oli täynnä pieniä ja vähän suurempiakin katsojia. Näytelmien jälkeen siirryttiin ruokasaliin Adalmiinan ja prinssi Sigismundin hääkahveille. Sen jälkeen oli vuorossa useita mielenkiintoisia toimintapisteitä.

Keskiviikkona lellit saapuivat hiihtovaellukselta pitkän odotuksen jälkeen opistolle. Lellit olivat ruskettuneet reissussa ja taisivat jotkut olla jopa lumisokeitakin! Hiihtovaellus oli ollut kaikin puolin todella onnistunut ja mahtava kokemus. Innoikkaimmat luonto- ja erälinjalaisia opistolle odottaneista olivat jopa leiponeet heille tervetuliaisiksi täytekakun. Torstaina saimme nähdä auditoriossa oppilaskunnan illassa mahtavia valokuvia ja siten saimme osamme hiihtovaellukselta. Kaikki jaksoivat hienosti olla mukana katsomassa kuvia, vaikka takana oli pitkä opisto cd:n äänitys Reisjärven kirkossa.

Senni ja Jari

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.