Viikko 15: Cd:n äänitystä ja päiväkerholaisia vierailulla

15.4.2010

Viikonlopun teemana oli lapsen, nuoren ja vanhuksen elämänkaari. Erään oppilaan äiti ja sotaveteraani Haapajärveltä kertoivat omasta elämästään. Opistolaiset kuuntelivat mielenkiinnolla kertomuksia ja esittivät paljon hyviä kysymyksiä. Etenkin sota-aika oli kiinnostava aihealue opistolaisille.

Tiistaina opistolla vieraili Reisjärven ja Haapajärven päiväkerholaisia, joille sosiaali- ja terveysalan linja esitti kaksi näytelmää. Sadut olivat Topeliuksen Adalmiinan helmi ja Grimmin veljesten Bremenin soittoniekat. Auditorio oli täynnä pieniä ja vähän suurempiakin katsojia. Näytelmien jälkeen siirryttiin ruokasaliin Adalmiinan ja prinssi Sigismundin hääkahveille. Sen jälkeen oli vuorossa useita mielenkiintoisia toimintapisteitä.

Keskiviikkona lellit saapuivat hiihtovaellukselta pitkän odotuksen jälkeen opistolle. Lellit olivat ruskettuneet reissussa ja taisivat jotkut olla jopa lumisokeitakin! Hiihtovaellus oli ollut kaikin puolin todella onnistunut ja mahtava kokemus. Innoikkaimmat luonto- ja erälinjalaisia opistolle odottaneista olivat jopa leiponeet heille tervetuliaisiksi täytekakun. Torstaina saimme nähdä auditoriossa oppilaskunnan illassa mahtavia valokuvia ja siten saimme osamme hiihtovaellukselta. Kaikki jaksoivat hienosti olla mukana katsomassa kuvia, vaikka takana oli pitkä opisto cd:n äänitys Reisjärven kirkossa.

Senni ja Jari

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.