Viikko 15: Cd:n äänitystä ja päiväkerholaisia vierailulla

15.4.2010

Viikonlopun teemana oli lapsen, nuoren ja vanhuksen elämänkaari. Erään oppilaan äiti ja sotaveteraani Haapajärveltä kertoivat omasta elämästään. Opistolaiset kuuntelivat mielenkiinnolla kertomuksia ja esittivät paljon hyviä kysymyksiä. Etenkin sota-aika oli kiinnostava aihealue opistolaisille.

Tiistaina opistolla vieraili Reisjärven ja Haapajärven päiväkerholaisia, joille sosiaali- ja terveysalan linja esitti kaksi näytelmää. Sadut olivat Topeliuksen Adalmiinan helmi ja Grimmin veljesten Bremenin soittoniekat. Auditorio oli täynnä pieniä ja vähän suurempiakin katsojia. Näytelmien jälkeen siirryttiin ruokasaliin Adalmiinan ja prinssi Sigismundin hääkahveille. Sen jälkeen oli vuorossa useita mielenkiintoisia toimintapisteitä.

Keskiviikkona lellit saapuivat hiihtovaellukselta pitkän odotuksen jälkeen opistolle. Lellit olivat ruskettuneet reissussa ja taisivat jotkut olla jopa lumisokeitakin! Hiihtovaellus oli ollut kaikin puolin todella onnistunut ja mahtava kokemus. Innoikkaimmat luonto- ja erälinjalaisia opistolle odottaneista olivat jopa leiponeet heille tervetuliaisiksi täytekakun. Torstaina saimme nähdä auditoriossa oppilaskunnan illassa mahtavia valokuvia ja siten saimme osamme hiihtovaellukselta. Kaikki jaksoivat hienosti olla mukana katsomassa kuvia, vaikka takana oli pitkä opisto cd:n äänitys Reisjärven kirkossa.

Senni ja Jari

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.