Viikko 14: Opiskelua ja vastapainoksi solujen välinen salibandyturnaus

5.4.2013

Tiistaina palasimme takaisin tänne opistokotiin pääsiäislomalta iloisin ja virkein mielin. Viikko alkoi normaalein kuvioin ja aloimme jo vähän valmistautua  tulevaan koeviikkoon. Nyt on aika tehdä loppuhetken aherrukset koulun merkeissä ja saada projektityöt kohti loppua. ATK-luokassa on opistolaisia riittänyt pitkin päivää, aina iltaan saakka, tekemässä erilaisia koulutehtäviä.

 

IMG_8367

Torstai-iltapäivänä aloitettiin solujen väliset salibandyturnaukset, jotka saatiin hyvin käyntiin. Kaikki olivat fiiliksellä mukana pelaamassa tai kannustamassa.

IMG_8338
Odotamme jännittävin mielin viikonloppua, kun saamme lauantaiksi vieraaksi Jämsän opistolaisia.

Johanna ja Antti

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.