Viikko 14: Opiskelua ja vastapainoksi solujen välinen salibandyturnaus

5.4.2013

Tiistaina palasimme takaisin tänne opistokotiin pääsiäislomalta iloisin ja virkein mielin. Viikko alkoi normaalein kuvioin ja aloimme jo vähän valmistautua  tulevaan koeviikkoon. Nyt on aika tehdä loppuhetken aherrukset koulun merkeissä ja saada projektityöt kohti loppua. ATK-luokassa on opistolaisia riittänyt pitkin päivää, aina iltaan saakka, tekemässä erilaisia koulutehtäviä.

 

IMG_8367

Torstai-iltapäivänä aloitettiin solujen väliset salibandyturnaukset, jotka saatiin hyvin käyntiin. Kaikki olivat fiiliksellä mukana pelaamassa tai kannustamassa.

IMG_8338
Odotamme jännittävin mielin viikonloppua, kun saamme lauantaiksi vieraaksi Jämsän opistolaisia.

Johanna ja Antti

 

 

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.