Viikko 14: Diakoniaa ja vapaaehtoistyötä

13.4.2018

Opistolaiset palasivat opistolle pääsiäislomalta vasta tiistai-iltana. Edessä oli normaalia vähän lyhyempi opistoviikko.

Torstaina saimme nauttia medialautakunnan ohjelmaillasta, jossa nähtiin ihania luontokuvia ja opittiin valokuvaamisen saloja. Perjantaina oli lellien aivan mahtava ohjelmailta, jonka jälkeen varmasti jokaista harmitti, ettei hakenut luonto- ja erälinjalle.

Lauantai oli diakoniapäivä, jolloin kaikki opistolaiset pääsivät auttamaan reisjärvisiä ikkunanpesussa, siivoamisessa, leipomisessa ja lasten hoitamisessa. Päivän aikana moni tutustui työn keskellä paremmin myös niihin opistolaisiin, joiden kanssa ei välttämättä vielä ole ollut paljoa tekemisissä.

Sunnuntain ohjelman teemana oli vapaaehtoistyö ja saimme vieraiksi maahanmuuttajia. Kuulimme erilaisia tapoja auttaa toisia ihmisiä ja saimme kuulla maahanmuuttajien omia tarinoita heidän itse kertomana.

 

Vapaaehtoistyön teemapäivän vieraita

 

Isäntä- ja emäntäviikko meni nopeasti ja se oli mahtava kokemus!

Meeri ja Eliel

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.