Viikko 14: Pääsiäistä kohti

2.4.2015

Viikonloppuna opistolla oli opistopäivillä 10, 20, 30, 40 ja 50 vuotta sitten opiston käyneitä opistolaisia. Meillä oli yhteinen ohjelmailta, jossa oli esityksiä jokaiselta vuosikurssilta.


IMG_0734

Sunnuntaina saimme kuulla entisten opistolaisten opistojuttuja ja kuulimme alustuksen aiheesta ‘’Uskonelämän hoitaminen’’.

Maanantaina lähdimme Reisjärven kirkkoon äänittämään opistolevyä. Flunssasta huolimatta äänitykset menivät hyvin.

IMG_3773

Keskiviikkona vietimme yhdessä pääsiäistä. Vapaa-ajanlautakunta oli piilottanut kaikille halukkaille pääsiäismunat ympäri opiston päärakennusta. Iltapäivällä näimme vaikuttavan pääsiäiskuvaelman, jonka jälkeen nautimme pääsiäispäivällisen.

IMG_3923

lllalla kävimme jumalanpalveluksessa Reisjärven kirkossa. Kirkkokahvien jälkeen kokoonnuimme vielä auditorioon laulamaan pääsiäislauluja.

Viikko isäntänä ja emäntänä on ollut mieleenpainuva. On ollut mukavaa kiertää illalla soluissa.

Hyvää pääsiäistä kaikille!

Sofia ja Eemil G.

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.