Viikko 14: Pääsiäisloman jälkeinen viikko

8.4.2010

Pääsiäisloman jälkeen saavuimme vasta tiistaina viettämään opistoelämää tänne opistokotiimme. Opistolla on hieman rauhallisempaa, koska luonto- ja erälinjalaiset olivat lähteneet hiihtovaellukselle lappiin jo tiistai- aamuna Jompen ja Tuomon kanssa.

Tiistai-illan opistotunnin jälkeen rehtori Mikko Kinnunen näytti aivan mahtavia valokuvia Afrikan reissulta. Reissulla hän oli mm. vihkinyt avioparin sekä pitänyt pyhäkouluja ja seuroja. Keskiviikkona osallistuimme Reisjärven opiston kannatusyhdistyksen järjestäytymiskokoukseen, mikä oli todella mielenkiintoista kuunneltavaa.

Muuten viikko on kulunut rauhallisesti opiskelun parissa ja olemme ahkerasti tehneet projektitöitä.

Essi ja Aki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.