Viikko 14: Pääsiäisloman jälkeinen viikko

8.4.2010

Pääsiäisloman jälkeen saavuimme vasta tiistaina viettämään opistoelämää tänne opistokotiimme. Opistolla on hieman rauhallisempaa, koska luonto- ja erälinjalaiset olivat lähteneet hiihtovaellukselle lappiin jo tiistai- aamuna Jompen ja Tuomon kanssa.

Tiistai-illan opistotunnin jälkeen rehtori Mikko Kinnunen näytti aivan mahtavia valokuvia Afrikan reissulta. Reissulla hän oli mm. vihkinyt avioparin sekä pitänyt pyhäkouluja ja seuroja. Keskiviikkona osallistuimme Reisjärven opiston kannatusyhdistyksen järjestäytymiskokoukseen, mikä oli todella mielenkiintoista kuunneltavaa.

Muuten viikko on kulunut rauhallisesti opiskelun parissa ja olemme ahkerasti tehneet projektitöitä.

Essi ja Aki

Viimeisimmät

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.

Opistoblogi – 12.10.2023

Syyslomaa edeltävällä periodilla nautittiin yhteisestä ajasta ja yhteisenä tekemisenä oli mm. majanrakennus ja nuorten perjantai. Teemapäivien aiheina olivat oppimistaidot sekä ulkomaalaisena opistossa. Osa opistolaisista pääsi Kuopioon opistoesittelyyn.

Opistoblogi – 12.10.2023

Tällä syksyisellä periodilla järjestettiin presidentinvaalit sekä saimme vieraaksi opistolaisten vanhempia.

Opistoblogi – 15.9.2023

Ensimmäisellä kokonaisella opintojaksolla perus arjen aloittamisen lisäksi käynnistimme opiskelijakunnan toimintaa sekä vietimme olympialaisia.