Viikko 14: Lumet sulavat..

7.4.2011

Kevät tulee Räisälänmäelle kovaa vauhtia ja väki on viime päivinä viihtynyt paljon pihalla. Aurinko on paistanut ja lumet ovat sulaneet tosi nopeasti. Lenkkeilijöitäkin on näkynyt paljon opiston läheisyydessä.

Viikonloppuna opistolla oli paljon lyhytkurssilaisia opistopäivillä. 10-, 20-, 30-, 40-, ja 50 vuotta sitten opistossa olleita tuli kurssille ja yhteistä ohjelmaakin oli jonkun verran. Osa opistolaisista luovutti kämppänsä vieraiden käyttöön ja nukkui päärakennuksen tiloissa tai toisten soluissa yhden yön. Lauantaina ohjelmaillassa nähtiin jokaisen vuosikurssin omaa ohjelmaa, enimmäkseen runoja, lauluja ja kokemuksia opistosta. Sunnuntaina oli opistolla oma jumalanpalvelus, alustus ja keskustelu.

Keskiviikkona opisto sai taas täyden miehityksen, kun lellit selvisivät takaisin lähes kahden viikon mittaiselta vaellusreissulta kasvoillaan huima rusketus. Naiskuoro toivotti heidät tervetulleeksi takaisin opistolle yleensä mieskuoron ohjelmistoon kuuluneella sammakkolaululla. Torstaina lellit pitivät ohjelmaillan, jossa näyttivät kuvia ja videopätkiä ja kertoivat reissusta.

Opistolaiset lähtevät perjantaina viettämään kolmanneksi viimeistä viikonloppulomaa keväisissä merkeissä.

Venla ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.