Viikko 14: Lumet sulavat..

7.4.2011

Kevät tulee Räisälänmäelle kovaa vauhtia ja väki on viime päivinä viihtynyt paljon pihalla. Aurinko on paistanut ja lumet ovat sulaneet tosi nopeasti. Lenkkeilijöitäkin on näkynyt paljon opiston läheisyydessä.

Viikonloppuna opistolla oli paljon lyhytkurssilaisia opistopäivillä. 10-, 20-, 30-, 40-, ja 50 vuotta sitten opistossa olleita tuli kurssille ja yhteistä ohjelmaakin oli jonkun verran. Osa opistolaisista luovutti kämppänsä vieraiden käyttöön ja nukkui päärakennuksen tiloissa tai toisten soluissa yhden yön. Lauantaina ohjelmaillassa nähtiin jokaisen vuosikurssin omaa ohjelmaa, enimmäkseen runoja, lauluja ja kokemuksia opistosta. Sunnuntaina oli opistolla oma jumalanpalvelus, alustus ja keskustelu.

Keskiviikkona opisto sai taas täyden miehityksen, kun lellit selvisivät takaisin lähes kahden viikon mittaiselta vaellusreissulta kasvoillaan huima rusketus. Naiskuoro toivotti heidät tervetulleeksi takaisin opistolle yleensä mieskuoron ohjelmistoon kuuluneella sammakkolaululla. Torstaina lellit pitivät ohjelmaillan, jossa näyttivät kuvia ja videopätkiä ja kertoivat reissusta.

Opistolaiset lähtevät perjantaina viettämään kolmanneksi viimeistä viikonloppulomaa keväisissä merkeissä.

Venla ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 23.2.2024

Tällä jaksolla saimme vieraita niin reisjärvisille järjestettyyn NuPeen, kuin Loisto- seminaariinkin. Itse puolestamme vierailimme koko porukalla Kajaanissa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Saimme kotiväkeämme kylään, tutustuimme edelleen toisiimme ja pelasimme Haapajärvellä jääkiekkoa.

Opistoblogi – 9.2.2024

Rennon meiningin periodi sisälsi normaalin arjen lisäksi myös paljon yhteishenkeä kohottavia tempauksia ja tekemistä.

Opistoblogi – 15.1.2024

Vuoden ensimmäisellä viikolla palasimme opistolle viettämään loppiaispäiviä. Maanantaina alkoi opiskeluarki, ja uudet valinnaisryhmät lähtivät käyntiin.

Opistoblogi – 27.11.2023

Tapahtumarikas opintojakso sisälsi monia juhlallisia hetkiä. Thanksgiving-juhla, varttuneiden jouluruokailu ja armeijapäivän opistovala jäivät mieleen mukavina muistoina.

Opistoblogi – 27.11.2023

Loman jälkeisellä jaksolla pelattiin pipolätkää jäällä, osallistuttiin kakkukilpailuun ja tilattiin pizzaa källeiltä.