Viikko 14: Lumet sulavat..

7.4.2011

Kevät tulee Räisälänmäelle kovaa vauhtia ja väki on viime päivinä viihtynyt paljon pihalla. Aurinko on paistanut ja lumet ovat sulaneet tosi nopeasti. Lenkkeilijöitäkin on näkynyt paljon opiston läheisyydessä.

Viikonloppuna opistolla oli paljon lyhytkurssilaisia opistopäivillä. 10-, 20-, 30-, 40-, ja 50 vuotta sitten opistossa olleita tuli kurssille ja yhteistä ohjelmaakin oli jonkun verran. Osa opistolaisista luovutti kämppänsä vieraiden käyttöön ja nukkui päärakennuksen tiloissa tai toisten soluissa yhden yön. Lauantaina ohjelmaillassa nähtiin jokaisen vuosikurssin omaa ohjelmaa, enimmäkseen runoja, lauluja ja kokemuksia opistosta. Sunnuntaina oli opistolla oma jumalanpalvelus, alustus ja keskustelu.

Keskiviikkona opisto sai taas täyden miehityksen, kun lellit selvisivät takaisin lähes kahden viikon mittaiselta vaellusreissulta kasvoillaan huima rusketus. Naiskuoro toivotti heidät tervetulleeksi takaisin opistolle yleensä mieskuoron ohjelmistoon kuuluneella sammakkolaululla. Torstaina lellit pitivät ohjelmaillan, jossa näyttivät kuvia ja videopätkiä ja kertoivat reissusta.

Opistolaiset lähtevät perjantaina viettämään kolmanneksi viimeistä viikonloppulomaa keväisissä merkeissä.

Venla ja Mikael

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.