Viikko 14: Eri-ikäisiä vieraita opistolla

8.4.2016

Perjantaina opistollamme vieraili Perhon raamattuluokkalaisia. Pidimme heille pienimuotoisen opistoesittelyn ja kuorot pääsivät esiintymään. Lisäksi aikuislinja esitti muutamia sketsejä. Pelailimme illan aikana sählyä heidän kanssaan ennen yhteistä iltahartautta. Oli mukava saada perholaisia nuoria viettämään kanssamme perjantai-iltaa opistolle.

Lauantaina saimme puolestamme vieraiksemme entisiä opistolaisia jopa kuudenkymmenen vuoden takaa. Tytöt luovuttivat solunsa heidän käyttöönsä ja saivat nukkua yhden yön päärakennuksessa. Lauantaina oli opistolaisten ja kurssilaisten yhteinen ohjelmailta ja sen jälkeen miehet haastoivat tämän vuoden opiskelijat lentopallo-otteluun.

IMG_2686

Sunnuntaina ulkoilimme koko opiston väellä. Oli mukavaa hyppiä yhdessä hyppynarulla ja nauttia kevätauringon paisteesta. Kuuntelimme mielenkiinnolla entisten opistolaisten muisteluita ja tarinoita heidän opistovuosistaan. Opistopäivien lopulla kokoonnuimme vielä yhteiseen alustukseen ja keskusteluun.

IMG_2557
Isoja hyppijöitä…

Maanantaina opistolle tuli lapsia sosiaali- ja terveysalan linjan järjestämään päiväkerhoon. Illalla tytöt pelasivat säbää viime vuoden opistolaisia vastaan.

IMG_2991
…ja pieniä pomppijoita.

Keskiviikkona järjestimme raitapaitapäivän.

IMG_3527

Itapäivällä luonto- ja erälinjan opiskelijat saapuivat opistolle lähes viikon mittaiselta Lapin hiihtovaellukselta ruskettuneina ja hyväntuulisina. Aamuyölla aikuislinja lähti opintomatkalle Roomaan.

IMG_3585
Lellit purkamassa linja-autosta Lapin hiihtovaelluksen varusteita.

Torstai-iltana teknologialautakunta järjesti oppilaskunnan illan, jossa ratkaistiin opiston ”änärimestari”.

Viikot opistolla vähenevät hurjaa vauhtia, ja olemme ottaneet jokaisesta hetkestä kaiken irti. Oli mahtavaa päästä kiertämään soluja ja huomata, että monissa kämpissä vietettiin yhteistä kämppäiltaa.

Venla ja Ville

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.