Viikko 14: Eri-ikäisiä vieraita opistolla

8.4.2016

Perjantaina opistollamme vieraili Perhon raamattuluokkalaisia. Pidimme heille pienimuotoisen opistoesittelyn ja kuorot pääsivät esiintymään. Lisäksi aikuislinja esitti muutamia sketsejä. Pelailimme illan aikana sählyä heidän kanssaan ennen yhteistä iltahartautta. Oli mukava saada perholaisia nuoria viettämään kanssamme perjantai-iltaa opistolle.

Lauantaina saimme puolestamme vieraiksemme entisiä opistolaisia jopa kuudenkymmenen vuoden takaa. Tytöt luovuttivat solunsa heidän käyttöönsä ja saivat nukkua yhden yön päärakennuksessa. Lauantaina oli opistolaisten ja kurssilaisten yhteinen ohjelmailta ja sen jälkeen miehet haastoivat tämän vuoden opiskelijat lentopallo-otteluun.

IMG_2686

Sunnuntaina ulkoilimme koko opiston väellä. Oli mukavaa hyppiä yhdessä hyppynarulla ja nauttia kevätauringon paisteesta. Kuuntelimme mielenkiinnolla entisten opistolaisten muisteluita ja tarinoita heidän opistovuosistaan. Opistopäivien lopulla kokoonnuimme vielä yhteiseen alustukseen ja keskusteluun.

IMG_2557
Isoja hyppijöitä…

Maanantaina opistolle tuli lapsia sosiaali- ja terveysalan linjan järjestämään päiväkerhoon. Illalla tytöt pelasivat säbää viime vuoden opistolaisia vastaan.

IMG_2991
…ja pieniä pomppijoita.

Keskiviikkona järjestimme raitapaitapäivän.

IMG_3527

Itapäivällä luonto- ja erälinjan opiskelijat saapuivat opistolle lähes viikon mittaiselta Lapin hiihtovaellukselta ruskettuneina ja hyväntuulisina. Aamuyölla aikuislinja lähti opintomatkalle Roomaan.

IMG_3585
Lellit purkamassa linja-autosta Lapin hiihtovaelluksen varusteita.

Torstai-iltana teknologialautakunta järjesti oppilaskunnan illan, jossa ratkaistiin opiston ”änärimestari”.

Viikot opistolla vähenevät hurjaa vauhtia, ja olemme ottaneet jokaisesta hetkestä kaiken irti. Oli mahtavaa päästä kiertämään soluja ja huomata, että monissa kämpissä vietettiin yhteistä kämppäiltaa.

Venla ja Ville

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.

Opistoblogi – 25.2.2022

Viimeisellä jaksolla ennen kahden viikon hiihtolomaa opistolla oli monenlaista ohjelmaa aina grilli-illasta lentopalloturnaukseen.