Viikko 13: Rauhallisen leppoisa viikko

30.3.2012

Maanantaina palasimme virkeinä ja rentoututuneina takasin opistokotiimme. Tiistaina oli mahdollisuus voittaa solulle tunti lisäaikaa Helinä-kuraattorin järjestämällä pingispallon tarkkuusheittokilpailulla. Kilpailun voitti se kämppä, jonka jäsen sai eniten pisteitä. Kuorot harjoitelivat opisto-CD:n äänitystä varten. Keskiviikkona opistolla vietettiin raitapaitapäivää.

Keskiviikkoiltana opistolla oli opiston kannatusyhdistyksen vuosikokous, jota myös opistolaiset seurasivat. Maratonkurssilaiset treenaavat edelleen kovasti, sillä kuukauden päästä heillä on edessä suuri koitos.

Torstai-iltana Jussilan tytöt järjestivät oppilaskunnan illassa soluunsa iltakylän, johon kaikki opistolaiset olivat tervetulleita. Iltakylässä laulettiin pääsiäisajan lauluja ja syötiin herkullista pannaria.

Perjantaina kamari- ja naiskuorot lähtevät Haapajärven kirkkoon pääsiäislaulu-iltaan ja sen jälkeen Haapajärven rauhanyhdistykselle kuuntelemaan alustusta Israelista. Viikonloppuna vietämme opistopäiviä eli opistolle tulee kansanopistokurssille vuosina  61-62, 71-72, 81-82, 91-92 ja 01-02 opistossa opiskelleita puolisoineen.

Viikko on ollut poikeuksellisen rauhallinen, koska lellit ovat Lapissa hiihtovaelluksella.

Raakel ja Topi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 26.1.2023

Tavallisen tammikuisen arjen lisäksi olemme kuluneilla viikoilla käyneet esittelemässä opistoa ja rakentaneet yhteishenkeä ohjelmailloissa ja muussa yhteisessä ohjelmassa.

Opistoblogi – 13.1.2023

Vuoden ensimmäisillä viikoilla vietettiin loppiaispäiviä, sekä mukavia teemapäiviä.

Opistoblogi – 9.12.2022

Joululomaa edeltävät viikot ovat olleet täynnä ohjelmaa ja tekemistä. Opistolla on vietetty monenlaisia juhlia.

Opistoblogi – 28.11.2022

Ohjelmantäyteiseen jaksoon kuului mm. armeijapäivä, Thanksgiving-juhla ja pipolätkäpelejä. Joulun juhlallisiin tilaisuuksiin valmistautuminen on aloitettu.

Opistoblogi – 25.11.2022

Tällä jaksolla opistolla kävi paljon vieraita. Saimme vieraaksemme esimerkiksi reisjärven nupelaiset ja päiväkerholaiset, sekä viime vuoden opiskelijoita.