Viikko 13: Rauhallisen leppoisa viikko

30.3.2012

Maanantaina palasimme virkeinä ja rentoututuneina takasin opistokotiimme. Tiistaina oli mahdollisuus voittaa solulle tunti lisäaikaa Helinä-kuraattorin järjestämällä pingispallon tarkkuusheittokilpailulla. Kilpailun voitti se kämppä, jonka jäsen sai eniten pisteitä. Kuorot harjoitelivat opisto-CD:n äänitystä varten. Keskiviikkona opistolla vietettiin raitapaitapäivää.

Keskiviikkoiltana opistolla oli opiston kannatusyhdistyksen vuosikokous, jota myös opistolaiset seurasivat. Maratonkurssilaiset treenaavat edelleen kovasti, sillä kuukauden päästä heillä on edessä suuri koitos.

Torstai-iltana Jussilan tytöt järjestivät oppilaskunnan illassa soluunsa iltakylän, johon kaikki opistolaiset olivat tervetulleita. Iltakylässä laulettiin pääsiäisajan lauluja ja syötiin herkullista pannaria.

Perjantaina kamari- ja naiskuorot lähtevät Haapajärven kirkkoon pääsiäislaulu-iltaan ja sen jälkeen Haapajärven rauhanyhdistykselle kuuntelemaan alustusta Israelista. Viikonloppuna vietämme opistopäiviä eli opistolle tulee kansanopistokurssille vuosina  61-62, 71-72, 81-82, 91-92 ja 01-02 opistossa opiskelleita puolisoineen.

Viikko on ollut poikeuksellisen rauhallinen, koska lellit ovat Lapissa hiihtovaelluksella.

Raakel ja Topi

Viimeisimmät

Opistoblogi – 16.9.2022

Opistovuoden ensimmäinen kokonainen periodi on takana!

Opistoblogi – 25.4.2022

Tällä viikolla aurinkoiset ja lämpimät kelit ovat houkutelleet opiskelijat viettämään aikaa ulkona.

Opistoblogi – 14.4.2022

Tällä viikolla arki on ollut tapahtumarikasta. Viikonlopun teemapäivien aiheina oli Lapsuuspäivä ja Henkinen hyvinvointi.

Opistoblogi – 14.4.2022

Viikon aikana reissattiin sekä laskettelemassa Ukkohallassa että esittelemässä opistoa Oulussa.

Opistoblogi – 1.4.2022

Hiihtolomalta palattiin virkeinä opistolle viettämään tapahtumarikasta viikkoa.